Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The Chemical Brothers lansează piesa "Live Again" şi anunţă un nou album

În pragul reprezentaţiei de la Electric Castle 2023, The Chemical Brothers tocmai a lansat o piesă nouă, "Live Again". Primim şi un videoclip oficial, dar şi vestea unui album nou al legendei britanice.

Publicat

pe

Videoclip The Chemical Brothers Live Again
Videoclip The Chemical Brothers Live Again │ FOTO: The Chemical Brothers

Noul album The Chemical Brothers se numeşte "For That Beautiful Feeling" şi este prefaţat de single-ul "Live Again". Va fi al zecelea material discografic al duo-ului britanic şi vine după cel din 2019, "No Geography". Conform comunicatului de presă al trupei, sunetul acetui disc este cel mai bine descris char de către titlul albumului.

E vorba despre sentimentul de imersiune completă în muzică şi de conexiune profundă cu o melodie. A fost înregistrat în propriul studio al grupupului, pe coasta de sud a Marii Britanii. Va debuta pe 8 septembrie prin casa de discuri EMI.

În ce priveşte noul single, când ascult "Live Again", o colaborare cu Halo Maud aud nostalgie şi un melanj de muzică a anilor '80 şi '90, poate şi ceva din 2000. Disonanţa, ecouri, acele sunete distorsionate ale unei nopţi nebune de party. Alături de un videoclip cu mişcări de cameră excelente şi o coregrafie cum doar roboţii ştiau să facă până mai ieri pentru Chemical Brothers.

E ciudat să auzi un beat dansabil, dar întreţesut cu o disperare şi o teamă existenţială. Regizorul clipului este duo-ul Dom & Nic, colaboratori de ani buni, decenii chiar cu The Chemical Brothers.

Noul LP include 11 piese, inclusiv single-urile lansate deja "No Reason" şi "The Darkness That You Fear". The Chemical Brothers este compus din Tom Rowlands şi Ed Simons şi avem aici aici o legendă a muzicii electronice, activă de trei decenii. Are 6 premii Grammy la activ, ultimul primit în 2020. Formaţia apărea în Manchester în 1989 şi făcea pionieratul muzicii electronice contemporane, alături de Prodigy, Fatboy Slim, The Crystal Method. Inital grupul se numea The Dust Brothers.

Ii auzim la Electric Castle 2023 în această săptămană, unde mai apar pe scena si Iggy Pop, George Ezra, Netsky, Morcheeba, Sigur Ros, Pendulum.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 19 iulie 2023

Electric Castle 2023

Loc
Castelul Banffy
Comentează

Trending