Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

"Stranger Things" va beneficia de o adaptare teatrală - VIDEO

Universul "Stranger Things" se extinde cu o piesă de teatru ce va debuta pe 17 noiembrie la Teatrul Phoenix din Londra. Intitulată "Stranger Things: The First Shadow", producția a primit și un teaser video disponibil în articol.

Publicat

pe

Poster Stranger Things sezonul 4
Poster Stranger Things sezonul 4 │ FOTO: Netflix

"Stranger Things: The First Shadow" se dorește a fi un prequel pentru seria de succes de pe Netflix, dar va introduce elemente care ar putea fi relevante pentru cel de-al cincilea și ultim sezon al serialului.

Piesa de teatru îi va duce pe spectatori într-un trecut mai îndepărtat: povestea are loc în 1959, în Hawkins, cu mult înainte ca Will Byers (Noah Schnapp) să dispară și să pună în mișcare povestea așa cum o știm. Detaliile piesei nu au fost încă dezvăluite, dar se cunoaște faptul că intriga se va concentra pe adolescenții din Hawkins, a căror viață este afectată de sosirea unui nou elev. Trei dintre acești tineri sunt Jim Hopper, Joyce Maldonado și Bob Newby - ale căror versiuni "originale" sunt interpretate de David Harbour, Winona Ryder și Sean Austin.

Teaserul video scoate în evidență momente importante din cele patru sezoane "Stranger Things", prezentate pe ecranul unui televizor. Deoarece cronologia piesei este mai aproape de primul sezon, este probabil ca publicul să asiste la evenimente care se leagă direct cu începutul seriei. Clipul se termină cu lumina roșie caracteristică "Stranger Things" invadând o scenă goală.

Bazat pe o poveste originală a creatorilor serialului - Matt și Ross Duffer - alături de Jack Thorne și Kate Trefry, "Stranger Things: The First Shadow" va fi regizat de Stephen Daldry și Justin Martin.

TEASER "Stranger Things: The First Shadow"

Trending