Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Slash și Ryan Gosling colaborează pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie" - VIDEO

Ryan Gosling își arată talentul muzical odată cu lansarea piesei "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a mult așteptatului film "Barbie". Legendarul Slash i se alătură cu o partitură la chitară. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ryan Gosling - "I'm Just Ken"
Ryan Gosling - "I'm Just Ken" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Pelicula este așteptată cu entuziasm de fani. Momentan, ei își pot satisface curiozitatea cu numeroasele indicii și trailere apărute pe internet. Cel mai recent demers în acest sens este piesa "I'm Just Ken", interpretată chiar de Gosling.

Compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, "I'm Just Ken" este o baladă emoționantă, prin care Ken analizează greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții sale de păpușă de plastic. Mai mult, versurile melodiei exprimă și nesiguranța pe care Ken o simte în relația cu Barbie: Cu o voce gâtuită, el mărturisește: "Nu știu cine sunt fără tine. Există <<Barbie și Ken>>. Nu există <<doar Ken>>". Sensibilitatea melodiei este echilibrată de partitura de chitară a lui Slash.

Potrivit Variety, Mark Ronson l-a descris pe Slash drept "idolul său din toate timpurile", adăugând:

"I-am trimis cântecul și mi-a spus: <<E o melodie bună... cool, voi cânta pe ea>>. E minunat, cântă solo-ul de la final și părțile ritmice.

Coloana sonoră a filmului "Barbie" include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA). Recent, Billie Eilish a dezvăluit că a pregătit un cântec special pentru această producție cinematografică.

VIDEO: Ryan Gosling - I'm Just Ken

Premii muzicale

Dua Lipa, Dr. Dre, Julia Roberts se numără printre prezentatorii și interpreții Rock & Roll Hall of Fame 2024

Rock & Roll Hall of Fame a dezvăluit interpreții și prezentatorii care vor urca pe scenă în gala din 19 octombrie. Nume unul și unul, actori și muzicieni, ei le vor aduce un omagiu artiștilor care vor fi introduși anul acesta în panteonul muzical.

Publicat

pe

Dua Lipa la SNL
Dua Lipa la SNL │ FOTO: Captură YouTube

17 muzicieni, actori și nume din lumea showbiz-ului vor participa la ceremonia Rock & Roll Hall of Fame în calitate de prezentatori sau interpreți. Astfel, Busta Rhymes, Dr. Dre, Demi Lovato, Dua Lipa, Ella Mai, James Taylor, Jelly Roll, Julia Roberts, Keith Urban, Kenny Chesney, Lucky Daye, Mac McAnally, Method Man, Roger Daltrey, Sammy Hagar, Slash și The Roots sunt vedetele anunțate. Cu toate acestea, dezvăluirea invitaților nu menționează cine va cânta live și cine va oferi discursuri și prezentări, lăsând publicul să ghicească.

Artiștii care vor fi introduși anul acesta în Rock & Roll Hall of Fame sunt Mary J. Blige, Cher, Dave Matthews Band, Foreigner, Peter Frampton, Kool & the Gang, Ozzy Osbourne și A Tribe Called Quest.

Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală". Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Ceremonia de introducere va fi transmisă la televiziunea americană pe 19 octombrie, dar și pe Disney+, unde va continua să rămână disponibilă de vizionat.

Citește în continuare

Trending