Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află când se pun în vânzare biletele la Neversea 2024

Organizatorii Neversea au anunțat când se vor pune în vânzare primele bilete pentru cea de-a șasea ediție a festivalului de la Marea Neagră. Cei care sunt deja înregistrați vor beneficia de un voucher de 100 de lei. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Neversea 2023 - Ziua 4
Neversea 2023 - Ziua 4 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Ediția 2023 a festivalului Neversea a fost o adevărată celebrare a celor cinci ani, iar cei peste 277.000 de fani prezenți în toate cele 4 zile de festival au fost încântați să ia parte la povestea anului aniversar. La scurt timp după încheierea evenimentului, organizatorii au lansat opțiunea de register pentru toți care deja așteaptă ediția din 2024.

Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de un cod pentru UN VOUCHER de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Primele abonamente - disponibile din 20 iulie

Începând cu 20 iulie 2023, toți cei înregistrați vor putea achiziționa biletele de festival la un preț special, de 330 RON. Abonamentele la preț special vor putea fi cumpărate urmând pașii de achiziție pe care fiecare fan îi va primi pe mailul cu care s-a înregistrat. Toți doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil.

Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziția directă a abonamentelor de la prețul de 442 RON.

Bilete de o zi la preț special

În contextul valului de bife de verify cumpărate pentru profilul de Instagram, Neversea lansează bilete de o zi la prețul special de 84 RON.

Abonamentele și biletele de o zi pentru Neversea 2024 din prima fază de vânzare vor fi disponibile în limita stocului.

Trending