Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Peste 277.000 de festivalieri au participat la Neversea 2023

Neversea 2023 a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale și 277.000 de fani s-au bucurat de live show-uri, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup-ul celor patru zile de festival.

Publicat

pe

Neversea 2023
Neversea 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Ultima noapte a ediției aniversare a festivalului Neversea a fost unică și a oferit celor peste 70.000 de fani momente incredibile. Artiștii și DJ-ii naționali și internaționali au reușit să ofere show-uri pline de energie, iar J Balvin, unul dintre cei mai așteptați artiști din lineup-ul acestei ediții, a susținut un concert memorabil.

Cel mai ascultat artist latino pe platforma Spotify, câștigător a trei premii Grammy, omul din spatele celui cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, columbianul J Balvin, a ajuns pentru prima dată la Neversea și și-a cucerit fanii cu un adevărat spectacol. În semn de apreciere pentru aceștia, J Balvin a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze ca single oficial.

Un alt moment care a dus distracția de pe plajă la un alt nivel a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Nu a fost doar un DJ set, ci și un spectacol vizual, la care au fost adăugate mișcări de dans și glume. Aflat în turneul de promovare a albumului "Take Me To America", Salvatore a inclus în live-ul de la mainstage o premieră, noul single "Your Mother".

Legenda techno Paul Kalkbrenner a reușit să își hipnotizeze fanii cu un live set de 90 de minute, o călătorie plină de emoție prin cultura techno underground. Publicul a cântat în momentul în care Kalbrenner a inclus în live set-ul său producția "Sky and Sand”.

Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului Neversea a fost o bucurie pentru fanii care s-au bucurat de artiștii ajunși pentru prima dată în România. Rapper-ul american Lil Uzi Vert a fost primit cu entuziasm de fanii Neversea și a susținut un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, dar și cântece de pe cel mai nou album, "Pink Tape".

Lil Uzi Vert la Neversea 2023

Lil Uzi Vert la Neversea 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat piesa "It Don’t Matter". Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet a lansat, în premieră la Neversea, și un nou single.

Organizatorii Neversea au pregătit fanilor câte un live act pentru fiecare dintre cele patru zile de festival. Artistul de origine americană, Lil Pump, unul dintre capetele de afiș ale festivalului, a fost impresionat de modul în care a fost primit de publicul din România pentru care a pregătit un show special.

Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea, festival de care DJ-ul și producătorul american este îndrăgostit. Energia lui Aoki a dus distracția la nivelul următor, în cea de-a doua zi a evenimentului. DJ-ul a avut 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment "Cake Me!".

Unul dintre cei mai așteptați DJ de pe mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house, Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artiști ai scenei electronice, a fost extrem de emoționat de revederea cu fanii din România și din străinătate, cărora, în semn de mulțumire pentru susținerea constantă, le-a pregătit un show special.

Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Trending