Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-o pe Kim Kardashian în trailerul "American Horror Story: Delicate"

În afară de câteva cameo-uri, niște momente la SNL și celebrul său reality show, Kim Kardashian s-a ținut relativ departe de roluri actoricești propriu-zise. Până la cel de-al 12-lea sezon al serialului "American Horror Story" , care a primit și un trailer. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "American Horror Story: Delicate"
Trailer "American Horror Story: Delicate" │ FOTO: captură YouTube / FX Networks

Intitulat "American Horror Story: Delicate", sezonul îi mai are în distribuție pe Matt Czuchry, Emma Roberts, Cara Delevigne și Michaela Jaé Rodriguez. Episoadele se vor baza pe viitorul roman al lui Danielle Valentine - Delicate Condition.

Trailerul le prezintă pe Kardashian, Roberts și Delevigne uitându-se peste niște ochelari de soare la modă. Secvențele sunt presărate cu dansuri ritualice, o paletă de culori albastru-alb-roșu extrem de stilizată și un pătuț de copii. În cadrul final, Kim Kardashian se uită fix la cameră în timp ce leagănă un bebeluș în brațe. Acompaniat de o variantă înfricoșătoare a piesei "Rock-A-Bye Baby", noul teaser pare să fie inspirat din celebrul film "Rosemary's Baby".

Kim Kardashian nu este prima vedetă fără o pregătire actoricească care joacă în "American Horror Story". În 2015, Lady Gaga a marcat primul ei rol principal într-un serial tv, cu Elizabeth "The Countess" Johnson în "American Horror Story: Hotel", ce i-a adus un Glob de Aur. Gaga a continuat să-și creeze o carieră de succes în film, câștigând o nominalizare la Premiul Oscar pentru filmul "A Star Is Born".

Kim Kardashian este o vedetă TV de peste 15 ani, apărând în emisiunile "Keeping Up With the Kardashians" (E!) și "The Kardashians" (Hulu). În ceea ce privește actoria, Kim și-a împrumutat vocea în diferite animații și a avut apariții de tip cameo în producții ca "How I Met Your Mother", "30 Rock", "2 Broke Girls" sau "Ocean’s 8". A bifat și câteva roluri minore: în 2008, a făcut parte din distribuția filmul "Disaster Movie", în 2009, a apărut într-un episod din "CSI: NY", iar în 2012, în patru episoade din "Drop Dead Diva".

Creat de Ryan Murphy și Brad Falchuk, "American Horror Story" a debutat în 2011. Serialul este cunoscut pentru poveștile terifiante pe care le prezintă, precum și pentru distribuția de top, care s-a repetat de-a lungul sezoanelor. De exemplu, Emma Roberts a jucat în cinci sezoane ale show-ului. Alte nume faimoase care au făcut parte din "American Horror Story" sunt Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy, Denis O’Hare, Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Bassett sau Billie Lourd.

Trending