Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Keanu Reeves şi-a reunit trupa rock Dogstar şi anunță primul album în 20 de ani

Keanu Reeves profita de pauză de după "John Wick 4" pentru a îşi relua cariera muzicală. Artistul şi-a reunit formaţia rock, Dogstar, anunţând şi primul său album în 20 de ani, plus un turneu în SUA.

Publicat

pe

Keanu Reeves în interviul pentru Esquire
Keanu Reeves în interviul pentru Esquire │ FOTO: captură YouTube / Esquire

Înainte să fie vedeta din "Speed" şi "John Wick", ba chiar şi din "Matrix", Keanu Reeves avea o trupă grunge numită Dogstar. Ea activa în anii 1990 şi puţin şi la început de ani 2000. Acum aflăm că va lansa primul său album în două decenii, "Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees". LP-ul va sosi pe 6 octombrie prin casă de discuri Dillon Street Records, care aparţine formaţiei.

Trupa a şi semnat o înţelegere nouă de management cu Q PRime. Primul single de pe noul LP a fost deja lansat şi se numeşte "Everything Turns Around", primind şi un videoclip. Descris drept "catchy şi poppy", track-ul are un chorus tipic pentru rock, un bridge ceva mai indie şi versuri înălţătoare.

Noul album are 12 piese, iar Dogstar îl va promova în cadrul unui turneu cu peste 25 de opriri, începând pe 11 august, în Phoenix, Arizona. Formaţia îi are în componenţa pe Bret Domrose, la voce şi chitară, Rob Mailhouse la tobe şi Keanu Reeves la bas. Ultimul concert live al trupei s-a desfăşurat în octombrie 2022. Noul LP a fost înregistrat cu producătorul Dave Trunfio, care a lucrat cu Wilco şi Built to Spill.

Ultimul album lansat de Keanu and co a fost "Happy Ending", în anul 2000 şi acela era al doilea din discografie. Reeves a cofondat formaţia în 1991 şi a ajuns la nivelul la care pleca în turneu cu Bon Jovi şi deschidea show-uri pentru David Bowie. Keanu a cântat atât la bas, cât a fost şi backing vocal pentru acest grup, dar din cauza proiectelor cinematografice nu prea a mai avut timp de muzică şi Dogstar s-a destrămat în 2002.

Ulterior avea să se reunească, iar o amintire dragă a lui Keanu a fost concertul din Milwaukee în 1992, alături de Cannibal Corpse, Obituary, Agnostic Front şi Deicide.

Comentează

Trending