Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jennifer Garner o readuce pe ecran pe Elektra odată cu "Deadpool 3"

După aproximativ 20 de ani, actrița Jennifer Garner va intra din nou în pielea personajului Elektra Natchios. Ea va apărea în cel de-al treilea film "Deadpool". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jennifer Garner în "Elektra"
Jennifer Garner în "Elektra" │ FOTO: captură YouTube / Movieclips

Jennifer Garner a jucat-o pentru prima dată pe Elektra în filmul "Daredevil" din 2003, cu Ben Affleck în rolul principal. Doi ani mai târziu, Garner a interpretat din nou personajul, în cadrul spin-off-ului "Elektra". Acum, la 20 de ani de la debutul lui Garner ca Elektra, actrița revine pe ecran cu acest rol emblematic.

Anterior, a fost confirmat faptul că Hugh Jackman reia rolul lui Wolverine în viitorul "Deadpool", care încă îl are ca protagonist pe Ryan Reynolds.

Shawn Levy regizează filmul, pe baza unui scris de Rhett Reese și Paul Wernick. Matthew Macfadyen ("Succession") se alătură distribuției, iar actorii Morena Baccarin, Karan Soni, Brianna Hildebrand și Leslie Uggams se întorc pentru noua producție. Primele două filme "Deadpool" au fost realizate de 20th Century Fox înainte de achiziționarea studioului de către Disney.

Astfel, "Deadpool 3" se va alătura oficial Universul Cinematic Marvel. Fanii au anticipat, de asemenea, apariția în MCU unui număr mai mare de mutanți. Această idee a prins contur odată cu prezența lui Evan Peters (Quicksilver) în "WandaVision" și a lui Patrick Stewart ca profesorului Xavier în "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". În ceea ce privește "Deadpool 3", se zvonește că ar apărea prietenii lui Wolverine - Jean Grey (Famke Janssen), Storm (Halle Berry) și Cyclops (James Marsden).

Trending