Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Harry Styles este multiplicat în 7 figuri de ceară pentru muzeul Madame Tussauds - FOTO

Un singur Harry Styles nu este suficient pentru numărul imens de fani din întreaga lume. Astfel, celebrul muzeu Madame Tussauds a dezvăluit șapte figuri de ceară care îl portretizează pe îndrăgitul cântăreț. Mai multe detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Videoclip Harry Styles - As It Was
Videoclip Harry Styles - As It Was │ FOTO: captură YouTube

Ilustrând unele dintre cele mai emblematice look-uri ale cântărețului, fie din concerte, fie de pe covorul roșu, cele șapte figuri vor fi repartizate luna aceasta în muzeele Madam Tussauds din Londra, New York, Hollywood, Amsterdam, Berlin, Singapore și Sydney. De exemplu, figura de ceară din Londra va fi disponibilă pentru publicul larg pe 27 iulie. Artiștii Madame Tussauds au lucrat la ea mai bine de 10 luni. Acel Harry poartă un costum verde exact ca cel pe care artistul de 29 de ani l-a purtat la premiera filmului "My Policeman".

Harry-ul de ceară din New York este îmbrăcat cu celebrul body curcubeu purtat la recitalul din cadrul festivalului Coachella 2022. Alte figuri de ceară prezintă ținute din turneul "Love On Tour".

"Harry este una dintre cele mai mari vedete din lume în acest moment, de la umplerea stadioanelor din întreaga lume cu turneele sale sold out până la a fi influencer în modă, nu se poate nega faptul că a lăsat o amprentă atemporală asupra culturii populare. Când s-a ivit ocazia, nu am avut nicio ezitare, am profitat de șansa de a adăuga superstarul câștigător de Premii Grammy în colecția noastră și abia așteptăm ca fanii să-l vadă în oricare dintre cele șapte muzee din întreaga lume", a declarat Angela Jobson, Global Brand Director al muzeului Madame Tussauds.

Nu este prima dată când Harry Styles este devine imaginea unei figuri cu ceară marca Madame Tussauds. În urmă cu vreo 10 ani, el, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson și Liam Payne au fost replicați pentru o expoziție One Direction la Madame Tussauds din Londra.

FOTO: Harry Styles - figuri de ceară Madame Tussauds

Trending