Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ghost a lansat piesa "Stay", cover după Shakespears Sister

Ghost continuă să ne surprindă prin coveruri neaşteptate, iar acum tocmai a lansat "Stay", o interpretare proprie a celebrei melodii de la Shakespears Sister. La voce îl auzim pe actorul Pactrick Wilson, pe care îl ştim din "Conjuring" şi "Watchmen".

Publicat

pe

Coperta single Ghost Patrick Wilson Stay
Coperta single Ghost Patrick Wilson Stay │ FOTO: Ghost

Această înregistrare a fost compusă special pentru coloana sonoră a filmului horror/thriller "Insidious: The Red Door". Originalul "Stay" apărea în 1992 şi a fost un hit goth-pp. Varianta cover apare în genericul de final al filmului. Patrick Wilson a jucat în noul film "Insidious" şi i-a propus lui Tobias Forge (creierul Ghost) o colaborare imediat ce a aflat că se pregăteşte să realizeze un cover.

"Insidious: the Red Door" se află chiar acum în cinematografe şi este a cincea parte dn franciză. În distribuţie se află, pe lângă Patrick Wilson şi Ty Simpkins, Rose Byrne, Steve Coulter şi Hiam Abbass. Pentru Wilson acesta este debutul regizoral. Precedentul release din serie, "Insidious: The Final Key" a generat venituri de 67 de milioane de dolari în State şi 167 de milioane global, având un buget de 10 milioane de dolari. Venea în 2018.

Este primul release muzical al celor de la Ghost de la EP-ul de coveruri "Phantomime", care a sosit în mai 2023. Ghost a mai contribuit la coloane sonore de filme horror, precum "Hunter's Moon" pregătit pentru pelicula din 2021 "Halloween Kills". Ghost a cântat în România în 2019, în deschiderea concertului Metallica de pe Arena Naţională.

A deschis evenimentul alături de trupa Bokassa. Formaţia suedeză este activă din anul 2006 şi a tot schimbat membrii, singurul constant fiind Tobias Forge, solistul şi fondatorul său. Forge apare cu diferite măşti pe chip, întruchipând diferite figuri bisericeşti imaginare, în variante corupte. Cardinali, papi zombie cu machiaj intens şi ochi multicolori. Acestea îi definesc estetica.

Ghost are 5 albume de studio: Opus Eponymous, Infestissumam, Meliora, Prequelle şi Impera. Ultimul a fost lansat în anul 2022. Momentul de glorie al formaţiei a venit în 2016, când a primit un premiu Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie metal". Era regizat de Adam Robitel şi îl avea pe Patrick Wilson în distribuţie, dar şi pe Rose Byrne.

Trending