Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Francis On My Mind întreabă "Are You Happy?" cu noul său single - AUDIO

Artista Francis On My Mind a lansat "Are You Happy", o piesă ce vorbește despre căutarea fericirii. Melodia promite să te cucerească de la prima ascultare și este disponibilă în articol.

Publicat

pe

Francis On My Mind
Francis On My Mind │ FOTO: Universal Music Romania

"Are You Happy" este compusă de Dominic Buczkowski-Wojtaszek, Patryk Kumór, Maria Dzięcielak, Emil Waluchowski și Francis On My Mind, pe versuri scrise de Twan Ray. Melodia inițiază o introspecție despre emoțiile umane și invită ascultătorii să reflecteze asupra propriilor vieți și dorințe.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piese ca "Speed Of Light", "Functional Kind Of Love" și "Cloudberries".

Recent, cântăreața a colaborat cu HBO Max, iar piesa ei - "I'm Alright" - este sincronizată cu noua reclamă HBO MAX - Xfinity. Melodia oferă un cadru sonor captivant și potrivit pentru a surprinde esența și diversitatea conținutului disponibil pe MAX.

AUDIO: Francis On My Mind - Are You Happy?

Trending