Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"The Exorcist" revine pe ecran cu o nouă poveste supranaturală - TRAILER

La 50 de ani de la lansarea originalului film "The Exorcist", regizat de William Friedkin, supranaturalul își face din nou apariția. Totul se petrece în "The Exorcist: Believer", o continuare realizată de David Gordon Green. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "The Exorcist: Believer"
Trailer "The Exorcist: Believer" │ FOTO: captură YouTube / Universal Pictures

"The Exorcist: Believer" va ajunge în cinematografe pe 13 octombrie 2023. Pelicula este regizată de David Gordon Green și se dorește a fi o continuare a filmului original din 1973. Această idee este confirmată și de faptul că actrița Ellen Burstyn revine în rolul lui Chris MacNeil, personaj cunoscut din primul film "The Exorcist".

"The Exorcist: Believer" este prima parte dintr-o trilogie deja planificată. Următorul film din serie se intitulează "The Exorcist: Deceiver" și este programat de lansare pe 18 aprilie 2025.

Revenind la "The Exorcist: Believer", el prezintă nu una, ci două fete posedate. Angela și prietena ei, Katherine, au dispărut în pădure și au revenit trei zile mai târziu fără a-și aminti ce li s-a întâmplat. Întoarcerea fetelor declanșează un lanț de evenimente care îl vor forța pe Victor, tatăl Angelei, să se confrunte cu răul întruchipat. În disperarea lui de a-și salva fiica, apelează la singura persoană care a mai asistat la ceva asemănător: Chris MacNeil. Cei care au văzut primul film "The Exorcist" știu că MacNeil era mama protagonistei posedate de un demon.

Alături de Ellen Burstyn, distribuția filmului este completată de Leslie Odom Jr., Lidya Jewett, Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz, și Olivia Marcum.

Originalul film "The Exorcist", bazat pe romanul lui William Peter Blatty, spune povestea lui Regan (Linda Blair), o tânără care este posedată de o entitate demonică, și a mamei ei (Ellen Burstyn), o actriță care caută ajutorul unor preoți pentru a efectua o exorcizare. Filmul a stârnit numeroase controverse imediat după lansare, unii membri ai publicului raportând presupuse atacuri de cord, avorturi spontane și alte reacții viscerale la vederea imaginilor grafice și a scenelor religioase intense. Un succes comercial masiv, "The Exorcist" a câștigat o nominalizare la Oscar pentru "Cel mai bun film" și a luat acasă două trofee pentru "Cel mai bun scenariu adaptat" și "Cel mai bun sunet".

Pelicula din '73 a fost urmat de "Exorcist II: The Heretic" în 1977 și de "The Exorcist III" în 1990. A patra și a cincea tranșă din serie, "Exorcist: The Beginning" și "Dominion", au servit drept prequel-uri.

TRAILER: "The Exorcist: Believer"

Trending