Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fall in Love Festival 2023 a fost anulat; Când se reprogramează?

Veştile proaste legate de concertele din România se ţin lanţ în aceste zile. După anulările de la SAGA şi Electric Castle, acum aflăm că s-a anulat un întreg festival: Fall in Love Festival 2023 nu mai are loc. Va exista în schimb o ediţie în 2024. Ce a avut de spus organizatorul aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Fall in Love Festival 2023 amanat 2024 mesaj Facebook
Fall in Love Festival 2023 amanat 2024 mesaj Facebook │ FOTO: Fall in Love

Să vă fac întâi o scurtă recapitulare a lui 2023, care pare să fie aproape la fel de rău la anulari şi amânări de concerte ca şi primul an de pandemie. Pe parcursul verii am pierdut pe rând concertele August Burns Red, Five Finger Death Punch şi The Prodigy în România, ultimul fiind cauzată de anularea lui Shine Festival.

Apoi la SAGA au lipsit headlineri, ca Wiz Khalifa şi Lil Nas X, anunţaţi în ultima clipă. Iar doar în această săptămână The Chemical Brothers şi Peggy Gou au anulat la Electric Castle. Măcar la Neversea nu au fost dezamăgiri de gen, din ce am înţeles. Să vedem la UNTOLD şi Summer Well 2023. Revenind la Fall în Love Festival 2023, acesta trebuia să aibă loc pe 1, 2 şi 3 septembrie 2023, dar a fost anulat.

Totul se petrecea la Palatul Mogoşoaia, unde au avut loc ediţiile din 2019 şi 2022. În 2022 au urcat pe scenă Paolo Nutini, Mura Masa, Jessie Ware, Years & Years, Suede şi Subcarpaţi. Au mai cântat şi CTC, Jurjak, DJ Hefe, Arrested Development şi Viţa de Vie.

Pentru 2023 nu aveam un lineup clar, iar acum totul a fost anulat şi mutat în 2024. Iată declaraţia organizatorilor:

Dragă comunitate Fall in Love Festival,

Luăm legătura cu voi azi cu un update important cu privire la Fall in Love Festival care ar fi trebuit să aibă loc pe 1 septembrie, 2 septembrie şi 3 septembrie. Din cauza unor circumstanţe pe care nu le putem controla, vă informăm că festivalul a fost amânat până la anul. Noile date pentru Fall in Love Festival sunt 30 august, 31 august şi 1 septembrie 2024.

Înţelegem că asta poate veni ca o dezamăgire, dar vă asigurăm că nu a fost o decizie luată uşor. Încercam să vă oferim cea mai bună experienţa de festival şi din nefericire, circumstanţe pe care nu le putem controla au necesitat reprogramarea.

Una dintre provocări a fost că doi dintre headlinerii noştri au anulat din păcate reprezentaţiile. În ciuda eforturilor noastre, nu am putut găsi înlocuitori pe măsură în timpul alocat.

Cei care au cumpărat bilete la festival pot să primească banii înapoi sau să păstreze biletul pentru la anul.

Trending