Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Doru Trăscău a lansat "This Is It", prima piesă a proiectului solo Melancholic Punk

Doru Trăscău, solistul trupei The Mono Jacks, se îmbarcă într-o nouă călătorie muzicală. Artistul a dat viață proiectului Melancholic Punk și prezintă prima piesă - "This Is It". Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Doru Trăscău
Doru Trăscău

Creativitatea muzicală a lui Doru Trăscău capătă noi valențe odată cu lansarea Melancholic Punk. Artistul, cunoscut ca membru al trupelor AB4 și The Mono Jacks, a lucrat la acest proiect solo de mai mult timp, iar acum îl aduce în atenția publicului împreună cu piesa de debut - "This Is It".

Melodia a fost scrisă împreună cu actrița Raluca Aprodu, nume prezent în diverse producții teatrale și cinematografice, printre care și serialul "RUXX" de pe SkyShowtime.

"Sunt bucuros să va fac cunoștință cu prima piesă a proiectului meu solo.

Melancholic Punk este un proiect la care lucrez de multă vreme și care scoate capul la lumină cu <<This Is It>>. Este încercarea mea de a face niște lucruri noi, o poveste muzicală pe care o abordez diferit față de ceea ce am făcut până acum. Sună ca și cum știu ce fac dar adevărul este că habar nu am. Tot ce știu este că sunt dornic să privesc muzica din locuri care-mi sunt necunoscute, să folosesc sunete noi, să mă joc. Dacă compun o piesă cu chitara, încerc să o orchestrez apoi cu pianul, ducând totul într-o zonă cu totul nouă. Așa că nu o să fie de mirare dacă unele piese or să fie folk iar altele mai electro. Este un proiect despre explorare și nu în ultimul rând, un proiect mondial, intergalatic", a transmis Doru Trăscău.

Artistul a adăugat că toate piesele semnate Melancholic Punk vor fi cântate în limba engleză. 

Comentează

Trending