Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DJ BLISS vine pe scena principală a festivalului UNTOLD 2023

DJ BLISS, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Emiratele Arabe și membru în distribuția serialului "Dubai Bling" de pe Netflix, vine la UNTOLD 2023. Festivalul are loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

DJ BLISS la UNTOLD 2023
DJ BLISS la UNTOLD 2023 │ FOTO: UNTOLD

În fiecare an, organizatorii UNTOLD reușesc să ofere un mix perfect de genuri muzicale cu cei mai talentați artiști și DJ din întreaga lume. Una dintre premierele ediției de anul acesta este DJ BLISS, un artist care ajunge pentru prima dată la un festival european, un artist cu o traiectorie ascendentă, recunoscut pentru contribuția sa inovatoare pe piața muzicii electronice din Dubai. Artistul va urca pe scena sâmbătă, 5 august.

Născut și crescut în această metropolă dinamică, DJ BLISS și-a început cariera în 2004 și a avut o ascensiune rapidă pe scena locală și internațională. Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică și abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ BLISS a devenit unul dintre cei mai căutați DJ din regiune. A fost primul producător și DJ arab care a avut un turneu și primul artist din Emirate care a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul "Made in Dubai".

Înainte de a cuceri scena internațională, DJ BLISS a atras atenția lumii cu apariția în cadrul show-ului "That’s Entertainment", difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat și o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală, și i-a oferit o platformă pentru a-și demonstra abilitățile de DJ în fața unui public mai larg.

Cu mix-uri captivante și producții originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri. În calitate de producător, BLISS a avut colaborări cu artiști de top printre care rapperul american Wiz Khalifa și Shaggy, artistul jamaican nominalizat cu premiul Grammy. Popularitatea sa a crescut și pe rețelele de socializare, unde și-a construit o comunitate devotată de ascultători și urmăritori, după ce DJ BLISS a jucat în serialul "Dubai Bling" de pe Netflix.

Bilete UNTOLD 2023

Abonamentele VIP și bilete de o zi, atât VIP, cât și Acces General se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 554,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending