Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Disclosure a lansat albumul "Alchemy" - TRACKLIST

Disclosure a lansat "Alchemy", cel de-al patrulea album din carieră. Marchează primul proiect al fraților Guy și Howard Lawrence lansat independent prin propria casă de discuri - Apollo Records. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Artwork Disclosure - Alchemy
Artwork Disclosure - Alchemy │ FOTO: captură YouTube / Disclosure

Crearea albumul a început anul trecut, când Howard a realizat niște schițe muzicale în Los Angeles cu prietenii și colaboratorii Max Margolis și DonnyBravo. I-a trimis rezultatele lui Guy, care se afla încă în Londra. La rândul său, Guy a venit cu o serie de concepte. Cei doi artiști s-au întâlnit la Londra pentru a termina albumul.

"A existat această combinație de durere și tristețe grave, dar și admirație și apreciere profunde. Hai să transformăm acest sentiment oribil în ceva frumos. Întreaga idee a fost de a canaliza durerea în frumusețe - care, în retrospectivă, este întotdeauna scopul", a spus Howard despre titlul albumului, care se referă la starea lor sufletească în momentul realizării materialului.

Pentru Guy, albumul "Alchemy" vine și cu o doză de eliberare. Disclosure nu mai colaborează cu o casă de discuri și nu are de gând să promoveze albumul printr-un turneu.

Format din frații Guy și Howard Lawrence, Disclosure este un nume important pe scena muzicii electronice. Albumele "Settle" din 2013 și "Caracal" din 2015 au ocupat poziții fruntașe în topurile muzicale din U.K. Discul "Energy" din 2020 a ajuns pe locul 4 în Topul Oficial al Albumelor din Regatul Unit. Duo-ul a mai lansat EP-ul "Never Enough" în 2021, dar și single-urile "Waterfall" cu RAYE și "You’ve Got to Let Go If You Want to Be Free" feat. Zedd.

TRACKLIST "Alchemy":

  1. Looking for Love
  2. Simply Won’t Do
  3. Higher Than Ever Before
  4. A Little Bit
  5. Go the Distance
  6. Someday…
  7. We Were in Love
  8. Sun Showers
  9. Purify
  10. Brown Eyes
  11. Talk on the Phone

Trending