Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Depeche Mode la București: au fost puse în vânzare bilete la preț special

Dave Gahan și Martin Gore au decis să le facă o bucurie fanilor din România și să le ofere un număr limitat de bilete - "FOR THE MASSES" - la un preț special, pentru a-i răsplăti pentru sprijinul lor neîncetat și devotamentul arătat de-a lungul anilor. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017
Dave Gahan, solistul Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Trupa britanică Depeche Mode a fost contactată câțiva fani din România care le-au mărturisit că nu-și pot permite achiziționarea biletelor pentru concertul de pe 26 iulie de la Arena Națională. Liderii formației, Dave Gahan și Martin Gore, au decis să îi ofere publicului din România ocazia să-i vadă live, punând la dispoziție un număr limitat de bilete la un preț special. Biletele FOR THE MASSES sunt modalitatea prin care trupa dorește să-și răsplătească fanii pentru devotamentul și admirația pe care aceștia le-o poartă încă de la început.

Biletele FOR THE MASSES se găsesc online, la prețul unic de 99 de lei (+comision), în număr limitat.

După 7 ani, Depeche Mode revine la București. Concertul face parte din turneul "Mondial Memento Mori" și va avea loc la Arena Națională, pe 26 iulie, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic. "Memento Mori" este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode și continuarea albumului "Spirit" din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii și în top 5 în alte peste 20 de țări. Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani.

Evenimentul a fost primit cu entuziasm de fanii Depeche Mode din Romania, iar biletele de la gazon, din inelul 1 și inelul 2 ale arenei sunt deja epuizate. Biletele FOR THE MASSES, dar și ultimele bilete din Categoria 6 pot fi achiziționate online. Pentru mai multe detalii despre bilete, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Primul concert Depeche Mode în România a făcut parte din turneul mondial "Touring The Angel" și a avut loc pe 23 iunie 2006, pe Stadionul Lia Manoliu (actualmente Arena Națională). Românii s-au mai  bucurat de alte două concerte Depeche Mode: în mai 2013, pe Arena Națională, iar cel mai recent în 2017, pe la Cluj Arena.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 26 iulie 2023

Depeche Mode

Loc
Arena Națională

Trending