Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Demi Lovato își transformă cele mai cunoscute piese în variante rock

Demi Lovato pregătește un album nou ce va fi compus din versiuni rock ale celor mai apreciate piese ale sale. Materialul este pregătit de lansare pe 15 septembrie. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Demi Lovato (2020)
Demi Lovato (2020) │ FOTO: Universal Music

Demi Lovato se avântă să înregistreze versiuni rock ale celor mai mari hituri ale ei pentru o colecție numită "Revamped". Anunțul noului material vine la scurt timp după ce Lovato a lansat o reinterpretare a piesei "Sorry Not Sorry" în colaborare cu Slash, chitaristul Guns N' Roses.

"A da o nouă viață melodiilor care au jucat un rol atât de important în cariera mea mi-a permis să mă simt mult mai aproape de muzica mea ca oricând. Abia aștept să ascultați <<REVAMPED>>", a transmis Demi Lovato.

Mesajul artistei este însoțit de un teaser video pe fundalul căruia se aud bucăți rock din piesele "Sorry", "Cool for the Summer" și Heart Attack". Demi poartă ținute din piele și un machiaj intens, luându-și în serios statutul de rocker.

Pe lângă "Sorry", "Cool for the Summer" și Heart Attack", tracklistul albumul va fi completat de alte șapte melodii care nu au fost încă dezvăluite. Toate piesele vor beneficia de partituri vocale noi, precum și de o producție muzicală pe măsură.

Cântăreața a început să interpreteze live versiunile rock ale melodiilor sale prezentate pe "Revamped" în turneul de promovare a albumul "HOLY FVCK". Acel material a marcat o întoarcere la începuturile rock și pop-punk ale artistei, evidențiată și de colaborările cu Yungblud, Royal & the Serpent și Dead Sara.

Industria muzicala

Românul Chopsticks semnează producția muzicală a piesei lui Demi Lovato - "Neon Lights"

Vladimir Coman, cunoscut în industria muzicală ca Chopsticks, producător, compozitor și sound designer la HaHaHa Production și Romdrops, divizia sa internațională, semnează producția muzicală a variantei rock "Neon Lights" a celebrei Demi Lovato. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Chopsticks
Chopsticks │ FOTO: HaHaHa Production

Succesul lui Chopsticks cu piesa lui Demi Lovato vine după ce Romdrops a marcat deja prin producătorii săi români colaborări memorabile cu James Carter, Ofenbach și James Blunt (Șerban Cazan și Chopsticks), Moguai și Polina (Chopsticks), Rita Ora feat Fatboy Slim și Rag’n’Bone Man (Șerban Cazan), KSHMR (Smiley si Serban Cazan), Beverley Knight (Smiley si Serban Cazan), Camylio (Lucian Nagy) sau Iam Tongi câștigătorul "American Idol" cu piesa "I'll be seeing you", produsă de Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss.

"Să-mi văd numele pe creditele piesei lui Demi Lovato mă face să simt că primesc validare pentru ce fac și ce iubesc. Sunt metalist și rocker de mic și odată ajuns în industrie, am tot auzit că rock-ul e mort și că nu pot crea în direcția asta, că voi muri de foame. Acum Demi Lovato cântă rock, MGK cântă rock, s-au întors Paramore și Avril Lavigne, a apărut Olivia Rodrigo, pe lângă mulți alții care adoptă stilul ăsta, iar eu m-am trezit brusc foarte cerut pe nișa asta pe care o iubesc. Colaborarea pe piesa lui Demi Lovato a pornit de la Smiley care, într-una dintre plecările în Los Angeles, i-a povestit lui Oak Felder că are un om în echipă care produce rock, am lucrat diverse instrumentale pentru mai multe voci până am primit invitația de a reproduce în stil metal <<Neon Lights>> și iată că viziunea mea e acum parte din albumul ei!", a declarat Chopsticks.

Pentru noua variantă a piesei "Neon Lights", Chopsticks a lucrat alături de Oak Felder, Alex Nice și Keith "Ten4". Melodia va fi inclusă pe "REVAMPED", o colecție de versiuni rock ale celor mai mari hituri cântate de Demi Lovato.

Chopsticks lucrează în industria muzicală din anii 2000, a produs și a compus muzică în studiourile HaHaHa Production pentru cei mai importanți artiști din România, iar în ultimii ani a ajuns să lucreze, sub umbrela Romdrops, în locuri legendare pentru muzica internațională precum Eastwest Studios și Paramount Studios din Los Angeles sau Abbey Road din Londra.

Chopsticks are în lucru, alături de ceilalți producători, compozitori și artiști HaHaHa Production, multe proiecte muzicale uriașe pentru piața internațională care se vor lansa în curând.

Romdrops este o companie de publishing și producție muzicală înființată în 2021, menită să deschidă oportunități globale grandioase pentru artiștii, producătorii și compozitorii români, în urma unei tabere internaționale de creație organizate de Smiley și HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes și unul dintre cele mai creative și titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câștigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înființat împreună Romdrops, care activează pe piața muzicală din întreaga lume, colaborează cu Top 40 cei mai cunoscuți artiști ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice și din toate țările care generează hituri.

Citește în continuare

Trending