Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Demi Lovato își transformă cele mai cunoscute piese în variante rock

Demi Lovato pregătește un album nou ce va fi compus din versiuni rock ale celor mai apreciate piese ale sale. Materialul este pregătit de lansare pe 15 septembrie. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Demi Lovato (2020)
Demi Lovato (2020) │ FOTO: Universal Music

Demi Lovato se avântă să înregistreze versiuni rock ale celor mai mari hituri ale ei pentru o colecție numită "Revamped". Anunțul noului material vine la scurt timp după ce Lovato a lansat o reinterpretare a piesei "Sorry Not Sorry" în colaborare cu Slash, chitaristul Guns N' Roses.

"A da o nouă viață melodiilor care au jucat un rol atât de important în cariera mea mi-a permis să mă simt mult mai aproape de muzica mea ca oricând. Abia aștept să ascultați <<REVAMPED>>", a transmis Demi Lovato.

Mesajul artistei este însoțit de un teaser video pe fundalul căruia se aud bucăți rock din piesele "Sorry", "Cool for the Summer" și Heart Attack". Demi poartă ținute din piele și un machiaj intens, luându-și în serios statutul de rocker.

Pe lângă "Sorry", "Cool for the Summer" și Heart Attack", tracklistul albumul va fi completat de alte șapte melodii care nu au fost încă dezvăluite. Toate piesele vor beneficia de partituri vocale noi, precum și de o producție muzicală pe măsură.

Cântăreața a început să interpreteze live versiunile rock ale melodiilor sale prezentate pe "Revamped" în turneul de promovare a albumul "HOLY FVCK". Acel material a marcat o întoarcere la începuturile rock și pop-punk ale artistei, evidențiată și de colaborările cu Yungblud, Royal & the Serpent și Dead Sara.

Trending