Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Anulări de concerte la Electric Castle 2023; Peggy Gou și Rezz nu mai vin la Castelul Banffy

Peggy Gou și Rezz au anulat participarea la Electric Castle 2023. Vestea a dezvăluită de organizatorii festivalului de la Bonțida. Te invităm să citești declarația acestora.

Publicat

pe

Deschiderea festivalului Electric Castle 2023 pe 19 iulie │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Peggy Gou a anulat a doua oară participarea la Electric Castle. Dj-ul sud coreean ar fi trebuit să vină și anul trecut, însă a fost testată pozitiv cu Covid-19 și nu a mai putut ajunge în România. Din păcate pentru fanii săi, Peggy Gou nu își va etala talentele muzicale nici la ediția din acest an a festivalului. Era programată pentru 21 iulie, pe scena Hangar, de la ora 01:50.

"Din păcate, Peggy Gou a ales să se concentreze pe un alt proiect și nu va ajunge la castel. Suntem foarte dezamăgiți să vedem că acest lucru se întâmplă după toate eforturile noastre de a compensa anularea de anul trecut. Vrem să vă asigurăm că această schimbare în lineup nu a ținut de noi, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a confirma un nou artist, estimăm că avem foarte puțin timp pentru asta", au comunicat organizatorii Electric Castle.

Veștile proaste nu se opresc aici. Un alt DJ a anulat momentul său de la festival. Este vorba de Rezz, artistă și producătoare din Canada. Ea ar fi trebuit să urce pe Main Stage în noaptea asta, de la ora 01:15.

"De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate ajunge la concert. Lucrăm la un înlocuitor și pentru ea", au adăugat organizatorii.

Deținătorii biletelor neutilizate de joi și vineri pot solicita o rambursare după festival, la adresa contact [at] electriccastle.ro.

Cea de-a noua ediție a festivalului Electric Castle a debutat ieri, 19 iulie. Distracția va continua până duminică. Festivalierii au la dispoziție cele 40 de hectare ale domeniului Banffy, cu 12 scene, un camping cu 20.000 de oameni și numeroși artiști în program.

RECOMANDARE: Poze de la deschiderea festivalului Electric Castle 2023

Comentează

Trending