Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Britney Spears lansează autobiografia "The Woman in Me"

Britney Spears își spune povestea în "The Woman in Me", o autobiografie ce va fi lansată pe 24 octombrie. Artista a confirmat vestea printr-un clip video disponibil în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times
Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York Times │ FOTO: Captură YouTube

"The Woman in Me" este publicată de editura Gallery Books și va ajunge în mâinile fanilor din 24 octombrie. Precomenzile sunt deja disponibile. Potrivit editurii, "The Woman in Me" este o poveste încurajatoare și emoționantă despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță.

În 2021, întreaga lume asculta ce spunea Britney Spears în cadrul unei audieri publice pe tema tutelei sub care s-a aflat aproximativ 13 ani. Dezvăluirea adevărului și a punctului său de vedere au făcut-o pe Britney să scrie o carte despre viața sa. "The Woman in Me" dorește a evidenția puterea muzicii și a iubirii, dar și cât de important este ca o femeie să-și spună povestea, după propriile reguli.

Cântăreața de 41 de ani a dezvăluit vestea printr-un scurt clip. Sunt prezentate coperta cărții și cuvintele:

"Sosește. Povestea mea. În condițiile mele. În sfârșit. Sunteți pregătiți?"

"The Woman in Me" nu a fost singurul proiect întreprins de Britney în ultima vreme. Anul trecut, artista a colaborat cu Elton John pentru "Hold Me Closer". Piesa a debutat pe locul 1 în topul Billboard dance și electronic, devenind al 14-lea single în top 10 al lui Spears în Billboard Hot 100. Ultimul album de studio al artistei a fost "Glory", lansat în 2016.

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending