Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Basistul System of a Down pregăteşte primul său album solo; Shavo Odadjian oferă un preview

La 18 ani de la ultimul album System of a Down, basistul formaţiei, Shavo Odadjian a oferit un preview pentru primul său album solo. E vorba despre un album de debut, care vine după ce muzicianul a bifat o sumedenie de colaborări cu nume mari de-a lungul anilor.

Publicat

pe

Shavo Odadjian interviu KTLA
Shavo Odadjian interviu KTLA │ FOTO: KTLA/ Victims of a Down www.youtube.com

Pe Shavo Odadjian l-am văzut mai des apărând pe colaborări hip-hop în ultimii ani, decât rock, dar iată că acum e gata să ne ofere un album solo de debut. În vârstă de 49 de ani, muzicianul armeano-american lucrează la acest LP împreună cu chitaristul de la Winds of Plague, Michael Montoya. Acest producător şi compozitor, cunoscut şi că MorgothBeatz a mai lucrat cu Travis Barker, JuiceWrld, Lil Xan, Jonathan Davis, ISSUES şi mulţi alţii.

Pe 21 iulie Odadjian a postat un scurt videoclip din studioul de înregistrări pe Instagram, incluzând următorul mesaj:

Iată încă un extras de pe albumul meu solo. Work in progress. Ne apropiem... această melodie este coprodusă de fiul meu Lil Hayk şi Morgoth Beatz.

În aprilie 2023 Shavo a vorbit cu postul de radio 96.7 KCAL-FM despre albumul solo afirmând că proiectul muzical se numeşte "SHAVO" şi este heavy. A revenit la rădăcini, fără hip-hop şi poate chiar mai dur decât nu metal-ul System of a Down. Am aflat şi despre o super colaborare de pe disc, una cu Jonathan Davis, solistul Korn. Ea este încă în lucru, având deja chorusurile şi prima strofă, dar se lucrează la un mic breakdown.

Sunt 12 piese pregătite pentru album. Shavo a înregistrat şi bas şi chitară pentru aceste melodi, iar tobele se află în etapa de programare, dar a promis că vom auzi şi tobe live. Cât despre data de lansare, LP-ul ar trebui să vină cel devreme la final de an 2023, cel târziu la început de 2024. Basistul SOAD vrea să lanseze materialul discografic printr-o casă de discuri şi nu doar prin forţe proprii.

Posibil să primim şi un turneu.

În afară de albumul dublu "Hypnotize/Mezmerize" din 2005 System of a Down a mai lansat două single-uri în 2021. E vorba despre "Protect the Land" şi "Genocidal Humanoidz".

Comentează

Trending