Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

A fost ales actorul nou care îl joacă pe Superman, David Corenswet

După aproximativ un deceniu cu Henry Cavill în rolul lui Superman, e momentul ca actorul britanic să predea ştafeta următorului star. E vorba despre David Corenswet, care devine Clark Kent şi Kal-El în universul DC.

Publicat

pe

David Corenswet actor serialul Politician Netflix
David Corenswet actor serialul Politician Netflix │ FOTO: Netflix

James Gunn l-a ales pe David Corenswet pentru a juca rolul lui Superman în filmul "Superman: Legacy". Pelicula a fost anunţată încă din ianuarie 2023 şi de atunci se tot speculează cine îl va juca pe "Omul de oţel". Fanii DC au insistat să rămână Henry Cavill în rol, dar el este prea ocupat cu proiectul ancorat în universul Warhammer 40.000.

James Gunn insistă totuşi ca noul Superman să fie mai tânăr şi mai... fresh. "Superman: Legacy" este începutul unei noi faze DC, "Chapter 1: Gods And Monsters". De când s-a anunţat strategia, Gunn scrie de zor la scenariu, iar filmările ar urma să înceapă în ianuarie 2024. A fost aleasă şi o nouă Lois Lane, senzaţionala Rachel Brosnahan din "Marvelous Miss Maisel" fiind o alegere bună.

David Corenswet e un nume nou pentru mulţi, el remarcându-se iniţial în serialul lui Ryan Murphy "The Politician". Acolo juca rolul lui River Barkley, un student cu soarta tragică, care îşi ia viaţa din cauza presiunii tuturor care îl văd drept omul perfect. Corenswet a mai lucrat cu Murphy şi la seria limitată "Hollywood", unde îl juca pe jack Castello, un actor tânăr care îşi croia drum în Hollywood-ul anilor de aur.

A urmat şi apariţia sa în serialul HBO "We Own This City", despre poliţia coruptă din Baltimore. A avut şi roluri mai uşoare precum cel din creaţia Netflix "Look Both Ways", un rom com unde îşi arata şarmul alături de Lili Reihnart din "Riverdale". David a încercat marea cu degetul chiar şi în zona horror, prin apariţia din "Pearl" al lui Ti West.

Toată lumea a remarcat şi că Hollywood-ul nu a făcut un recast prea dramatic, deoarece David seamănă mult cu un Henry Cavill tânăr. Are 29 de ani şi o înălţime de 1.93 metri, ceea ce îi dă alură de super erou, în vreme ce Cavill are 40 de ani şi 1.85 metri.

Comentează

Trending