Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Zendaya este prinsă într-un triunghi amoros în filmul "Challengers" - TRAILER

Zendaya devine o jucătoare de tenis în filmul "Challengers", regizat de Luca Guadagnino. Pelicula ajunge în cinematografe pe 15 septembrie. Detalii și trailer în articol.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

"Challengers" spune povestea a trei jucători de tenis care s-au cunoscut în adolescență, în timp ce concurau într-un turneu de Grand Slam. Trailerul proaspăt lansat o prezintă pe Zendaya drept Tashi Duncan, o vedetă a tenisului a cărei carieră s-a oprit după o accidentare gravă.

În perioada cea mai prolifică a carierei sale, Tashi s-a aventurat într-un triunghi amoros cu doi jucători de tenis, Art (Mike Faist) și Patrick (Josh O'Connor). Protagonista îi sărută pe fiecare dintre băieți într-o cameră de hotel, totul pe fundalul muzical al piesei "S&M" (Rihanna).

Trailerul prezintă imagini din trecutul personajelor și al aventurilor amoroase de atunci, dar și secvențe din prezent. Tashi și Art sunt căsătoriți, iar acesta din urmă este nevoit să joace împotriva rivalului său, Patrick, la turneul de tenis Challengers. Seducție, trădare, tragedie și, desigur, o mulțime de meciuri de tenis cu mize mari sunt doar câteva elemente promise de viitoarea peliculă semnată Luca Guadagnino.

Regizorul a declarat pentru Variety că Zendaya s-a pregătit intens pentru rol. Actrița s-a antrenat timp de trei luni cu fostul jucător de tenis Brad Gilbert. Pe lângă antrenamentul cu Zendaya, Gilbert a fost și consultant pentru film. Echipa din spatele camerelor a fost completată de scenaristul Justin Kuritzkes și colaboratorii Trent Reznor și Atticus Ross, care au compus coloana sonoră a filmului.

TRAILER "Challengers":

Muzică și film

"Challengers" o aduce pe Zendaya pe marile ecrane din 26 aprilie

Zendaya revine pe marile ecrane cu un rol ambițios și fără precedent din 26 aprilie, în filmul "Challengers". Iubirea îi va prinde în capcana jocului și pe actorii Mike Faist și Josh O’Connor. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trailer "Challengers"
Trailer "Challengers" │ FOTO: captură YouTube / MGM

O producție de la Warner Bros. Pictures, filmul este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 26 aprilie 2024, ia biletele s-au pus deja în vânzare.

"Challengers", regizat de vizionarul Luca Guadagnino, o prezintă pe Zendaya în rolul lui Tashi Duncan, un fost copil-minune al tenisului devenit antrenor și o forță a naturii care uimește atât pe teren, cât și în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru răscumpărarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O'Connor) - cel mai bun prieten și fostul ei iubit. Pe măsură ce trecutul și prezentul se ciocnesc, tensiunile cresc, iar Tashi trebuie să aleagă ce o va costa acest câștig.

Guadagnino, nominalizat la Oscar și BAFTA ("Call Me By Your Name", "I Am Love"), regizează după un scenariu de Justin Kuritzkes. Filmul este produs de Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya și Rachel O’Connor, Bernard Bellew fiind producător executiv.

Despre noul său rol, Zendaya povestește:

"Filmul a marcat trecerea potrivită pentru mine către un rol mai matur. Mi-a fost teamă de acest pas, ceea ce cred că e un semn bun. M-am întrebat dacă pot să fac față și aveam de ales între a refuza și a rămâne în zona de confort sau a-mi asuma riscul."

Echipa de creație a lui Guadagnino include directorul de fotografie Sayonbhu Mukdeeprom, designerul de producție Merissa Lombardo și editorul Marco Costa, precum și designerul de costume Jonathan Anderson. Partitura filmului este semnată de câștigătorii Premiilor Oscar, Globurile de Aur și BAFTA, Trent Reznor și Atticus Ross ("Soul", "The Social Network", "Bones and All").

Citește în continuare

Trending