Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD programează o nouă etapă de vânzare a biletelor de o zi

După ce prima tranșă de bilete s-a epuizat rapid, organizatorii UNTOLD au anunțat o nouă rundă. Află când se vor pune în vânzare noi tichete pentru o zi de festival.

Publicat

pe

Anne Marie la Untold 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Miercuri, 14 iunie, la ora 14.00, fanii UNTOLD vor avea din nou șansa să achiziționeze bilete de o zi la festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri.

În funcție de opțiunile selectate, aceștia vor plăti pentru zilele de joi, 3 august și sâmbătă, 5 august, 89 de euro + taxe, iar cei care aleg să trăiască experiența UNTOLD în zilele de vineri, 4 august și duminică, 6 august vor plăti 99 de euro + taxe. Numărul biletelor puse în vânzare este limitat.

Creatorii UNTOLD au anunțat recent lineup-ul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha. Vineri, 4 august va fi o altă zi spectaculoasă pentru fani, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Sâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix și suedezul Eric Prydz, vor urca pe scenă. Duminică, 6 august ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023, va oferi fanilor emoția revenirii pe Cluj-Arena a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren și tot în aceeași seară, pe scena principală a festivalului va urca și David Guetta.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena

Trending