Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește trailerul "Kraven the Hunter", un spin-off "Spider-Man" - VIDEO

Aaron Taylor-Johnson devine personajul principal al filmului "Kraven the Hunter", un spin-off "Spider-Man". Pelicula îi mai are în distribuție pe Russell Crowe și Ariana DeBose. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul în articol.

Publicat

pe

Aaron Taylor-Johnson în "Kraven the Hunter"
Aaron Taylor-Johnson în "Kraven the Hunter" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Regizat de J.C. Chandor, filmul se dorește a fi o poveste despre originea personajului Kraven the Hunter, unul dintre antagoniștii Marvel. Ar fi cea de-a patra expunere de acest fel, după "Venom", "Venom: Let There Be Carnage" și "Morbius". "Krave the Hunter" este o producție Sony și urmează să fie lansată pe 6 octombrie.

Filmul îl are ca protagonist pe Aaron Taylor-Johnson în rolul lui Serghei Kravinoff, alias Kraven, fiul unui vânător obsedat de putere (Russell Crowe). Cei doi se află într-o expediție de vânătoare când lucrurile iau o întorsătură surprinzătoare. Serghei ezită să ucidă un leu, iar tatăl său îl lasă de izbeliște în sălbăticie, considerând că este slab și laș. Rănit, adolescentul încearcă să se salveze, moment în care sângele său se amestecă cu cel al unui leu, oferindu-i abilități de prădător și capacitatea de a comunica cu animalele.

Trailerul "Kraven the Hunter" arată că nu te naști răufăcător, ci devii unul, explorând modul în care Serghei Kravinoff se transformă dintr-un băiat crescut în condiții dure într-o amenințare criminală. Cu abilități supraomenești, cum ar fi forța sporită, viteza, agilitatea, rezistența și longevitatea, precum și o gamă largă de arme la dispoziție, Kraven își caută prada cu o vigoare de neegalat.

Pe lângă Taylor-Johnson în rolul lui Sergei Kravinoff alias Kraven, filmul îi are în distribuție și pe Ariana DeBose în rolul preotesei voodoo Calypso, Russell Crowe în rolul tatălui lui Kraven, Fred Hechinger ca fratele vitreg al lui Kraven, Dimitri Smerdyakov, și pe Alessandro Nivola drept Rhino.

Universul "Spider-Man" de la Sony este programat să se dezvolte cu mai multe filme anul viitor: "El Muerto", cu Bad Bunny în rolul principal, "Madame Web" cu Dakota Johnson și o continuare a peliculei "Venom: Let There Be Carnage", toate programate pentru 2024.

TRAILER "Kraven the Hunter":

Trending