Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tot ce trebuie să ştii despre SAGA Festival 2023

A venit şi momentul mult aşteptat de fanii muzici electronice: SAGA Festival 2023 e la doar ore distanţă de debut şi se întoarce la Romaero Băneasa. Am fost acolo pentru a vedea pregătirile şi avem detalii despre ceea ce vom vedea acolo. Predicţii ale organizatorilor, ce food truck-uri sunt pregătite, plus ce ne aşteaptă ca show aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Saga Festival 2023 Ziua Zero Main Stage
Saga Festival 2023 Ziua Zero Main Stage

La Saga Festival 2023 ne aşteaptă 3 zile de petreceri desfăşurate la Romaero Băneasa, cu acces de pe Strada Ficusului 44. Line-up-ul este bogat, cu doi headlineri mari vineri seara, pe 23 iunie: Skrillex şi Lil Nas X. Sâmbătă sunt cap de afiş Fisher, Loreen şi Robin Schulz. Alan Walker şi Wiz Khalifa sunt headlineri duminică.

În acest an vom avea o scenă special de trap românesc, scena Switch, unde vor cânta Amuly, Azteca, Gheboasa, Marko Glass, Bvcovia, Nane, Rava. Duminică vom mai avea nişte nume mari din rap care vor urca pe scenă, B.U.G. Mafia, Spike, Deliric, Bitza, Ian, Killa Fonic, Oscar. Loreen a apărut în lineup că o surpriză de ultim moment, artista fiind câştigătoarea Eurovision 2023.

Scene:

6 scene au fost pregătite la SAGA Festival 2023: Switch, Heat, Spark, Drift, Bumper Cars, plus un avion care e transformat la rândul său într-o scenă. Scena Heat e cea techno, unde va fi şi rave pit şi publicul VIP va putea ajunge aproape de DJ. Judecând după ediţiile trecute Bumper Cars va fi un fel de Nostalgia, cu muzica românească din anii '90 şi 2000.

Alan Walker va cânta în Rave Plane, un avion transformat în club, un concept unic pentru 200 de fani norocoşi. Acolo mai pun muzică şi Franky Wah, Gordo, Hitty, Gabry Ponte, Joel Corry, Mike Williams.

Nu uitaţi şi că puteţi viziona show-ul dintr-o roată panoramică, în zona scenei Heat.  Main Stage-ul are acum o formă dreptunghiulară, e foarte lat şi are jocuri de flăcări sus. E orientat acum în direcţia opusă faţă de 2021.

Cifre utile:

Sunt în lineup peste 150 de artişti internaţional şi români, iar participanţii sunt estimaţi pe la 50.000 pe zi. Am numărat şi peste 50 de food truck-uri la festival, printre care Jerry's Pizza, Meat Busters, Aperitivo, Ice Cream Car, Wurstaholics, Famous Waffles, Arome, Burger Chef, Yoyo Burgers, Gyros Mania, Hoinar, Furgoneta, Taste of Belgium, Waffles, Gogoşi, Paradisul Clătitelor.

Plata şi aplicaţie:

Plata la eveniment se face cu brăţara primită la intrare, care se încarcă la punctele de top up. Posibil să se poată încărca şi din aplicaţia SAGA. În aceeaşi aplicaţie se afla o funcţie numită Emergency Button, prin care cei aflaţi la festival pot solicita sprijinul celor din call center pentru orice problemă. De la accidentari la cineva care se simte rău spre exemplu. Cei specializaţi vor ajunge la cel care a apăsat butonul în mai puţin de 2 minute.

Galerie foto SAGA Festival 2023 Ziua Zero:

  • Saga Festival 2023 Ziua Zero Main Stage

    Saga Festival 2023 Ziua Zero Main Stage

  • Saga Festival 2023 Ziua Zero Main Stage

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero

Trending