Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Squid Game sezonul 2 primeşte primul trailer, plus un reality show din noiembrie

În cadrul evenimentului Netflix Tudum 2023 ţinut în Brazilia recent am văzut şi primul trailer pentru sezonul 2 al serialului "Squid Game". Superproducţia coreeană lansată în 2021 a făcut furori şi acum primeşte încă un sezon, dar şi un reality show conex.

Publicat

pe

Squid Game Sezonul 2 Netflix
Squid Game Sezonul 2 Netflix │ FOTO: Netflix

Pe de o parte avem "Squid Game: The Challenge", un reality show controversat, care va sosi prin noiembrie 2023 şi va implica o serie de concurenţi reali. 456 de concurenţi se vor întrece pe parcursul a 10 episoade pentru un premiu de 4.56 milioane de dolari. Evident, probele nu vor fi unele letale ca în serial şi vor fi şi complet diferite de ce am văzut în producţia sud coreeană.

Rezultatul va fi un game show nescriptat, anunţat iniţial în iunie 2022. A fost filmat în două studiouri din UK şi produs de Studio Lambert şi The Garden. Probele prin care trec sutele de concurenţi sunt inspirate de jocuri ale copilăriei din Coreea de Sud, dar apar şi unele probe noi. Publicaţia Variety a scris că nu totul a mers aşa bine, iar medicii au fost nevoiţi să intervină de cel puţin 11 ori. O combinaţie de frig şi oboseala pare să fi fost de vină.

Cât despre "Squid Game" sezonul 2 avem doar un teaser trailer, care confirmă distribuţia sa. Primul sezon l-a avut ca protagonist pe Seong Gi-Hun, bărbat de vârstă mijlocie şi care caută să scape de datoriile sale foarte mari participând la un joc pe o insulă pustie. 400 de alţi participanţi s-au întrecut în probe mortale, sfârşind împuşcaţi, striviţi sau în alte moduri crude.

Seong revine, alături de Gong Yoo, cel care îi invită pe oameni pe insulă, propunându-le un joc simplu în metroul sud-coreean. Posibil ca sezonul 2 din "Squid Game" să apară în 2024, iar lumea deja s-a scandalizat în social media pentru faptul că nu există noi protagonişti feminini. Noii actori anunţaţi sunt toţi de sex masculin: Yim Şi-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon şi Yang Dong-Geun.

Lee Byug-Han (The Front Man) şi Lee Jung-Jae (Seong Gi-Hun), dar şi Wi Ha-Jun (Hwan Jun-Ho) revin în distribuţie. Având în vedere că mulţi actori au avut personajele ucise în primul sezon, ei nu vor reveni.

Primul sezon "Squid Game" a fost un hit pentru Netflix, atrăgând 1.65 miliarde de ore de vizionare în 28 de zile. A adus şi 6 premii Emmy actorilor şi producţiei.

Comentează

Trending