Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Shawn Mendes a cântat live alături de Ed Sheeran în Toronto - VIDEO

Shawn Mendes a surprins audiența după ce a urcat pe scenă în timpul unui concert pe care Ed Sheeran îl susținea pe stadionul Rogers Centre din Toronto. Cei doi au cântat împreună piesele "Lego House" și "There’s Nothin’ Holding Me Back". Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Ed Sheeran și Shawn Mendes
Ed Sheeran și Shawn Mendes │ FOTO: capturi Disney Plus / YouTube

După o pauză de un an și jumătate, Shawn Mendes a revenit pe scenă. Artistul canadian a ales să se concentreze pe sănătatea sa mintală și să se oprească pentru moment din a concerta. Revenirea sa a fost întâmpinată cu ovații și reacții pozitive.

"Ce moment! Eu și Shawn Mendes pe scenă, în orașul său natal. Mi-ar plăcea să pot îmbutelia sentimentul și să continui să-l deschid pentru a simți din nou acea energie, atât de plăcută. Îți mulțumesc că ai cântat cu mine, omule, mă bucur să te am înapoi", a transmis Ed Sheeran.

Artiștii au publicat și un clip video în care se află în culise și vorbesc despre recital. Mai mult, Sheeran îl întreabă colegul său de breaslă cum s-a simțit pe scenă după o pauză așa lungă:

"Omule, mă simt zăpăcit! Mă simt extaziat", a răspuns Shawn Mendes.

Reacția audienței i-a surprins și i-a bucurat pe cei artiști, Ed Sheeran declarând:

"Ce reacție! Mi s-a mai întâmplat doar de trei ori în viața mea la concerte: cu Paolo Nutini la Glasgow, Stormzy la Londra și acum cu Shawn Mendes".

Shawn Mendes și-a întrerupt turneul de promovare a albumul "Wonder", planificat pentru anul 2022. După șapte opriri anul trecut, artistul a spus că are nevoie de o pauză pentru a se concentra pe sănătatea mintală. Cântărețul a evitat în mare parte lumina reflectoarelor de atunci. A lansat doar un single - "What the Hell Are We Dying For?" - la începutul acestei luni.

Concerte & turnee

Au fost suplimentate biletele la concertul Ed Sheeran de la București

Aprecierea românilor pentru Ed Sheeran este vizibilă prin numărul de bilete vândute la concertul din 24 august, de la Arena Națională din București. Organizatorii vin cu o veste bună pentru cei care încă nu și-au ocupat un loc.

Publicat

pe

Ed Sheeran în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Datorită interesul ridicat din partea fanilor, organizatorii concertului Ed Sheeran au anunțat suplimentarea locurilor la categoria C, cea despre care se știa că e SOLD OUT. Așadar, biletele care costă 299 RON sunt din nou disponibile. În plus, organizatorii au decis încă de pe acum și suplimentarea categoriilor A (499 RON) și B (399 RON).

Informații utile despre achiziționarea biletelor

Promotorii lui Ed Sheeran se angajează să combată vânzarea neetică și revânzarea biletelor. Astfel, pentru turneul anului 2024, se aplică o politică de afișare a numelui pe biletele vândute DOAR prin intermediul punctelor de vânzare aprobate.

IMPORTANT: Cumpărătorul principal trebuie să fie prezent împreună cu tot grupul pentru acces la locație și să dețină un document de identitate valid și confirmarea rezervării primită pe adresa de e-mail. Biletele cumpărate de pe site-uri terțe sau de la vânzători neautorizați nu sunt valide pentru acces.

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România, cu un concert ce va avea loc la Arena Națională din București pe 24 august 2024. Evenimentul face parte din turneul "+ - = ÷ x" și îl va avea ca act în deschidere pe Calum Scott.

Artistul a cântat pentru prima dată în țara noastră în 2019, tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și apariția îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Sheeran a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Citește în continuare

Trending