Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

La SAGA Festival 2023 au participat peste 165.000 de oameni

Mai mult de 165.000 de oameni au fost prezenţi la cea de-a treia ediţie SAGA Festival, care avut loc în perioada 23-25 iunie la Romaero. Găsești mai multe detalii despre eveniment în articol.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Skrillex, Fisher, Tale of Us, Loreen, Robin Schulz, Hot Since 82, Alan Walker, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Mike Williams, Adam Beyer, Kevin de Vries sunt doar câţiva dintre artiştii care au urcat pe scenele SAGA și au adus bucurie și energie prin show-urile lor. În premieră în România, fanii SAGA s-au putut bucura de show-urile Mochakk, Franky Wah, Melanie C, Gordo, Hitty.

Nici artiștii români nu au lipsit din lineup: Delia, Subcarpați, Carla’s Dreams, B.U.G. Mafia, Spike, dar și cei mai relevanți artiști de trap care au urcat pe scena Switch hijacked by Hustle precum IAN, Deliric, Nane, Puya, Killa Fonic, Azteca și mulți alții.

"România, mulțumesc pentru energie, este minunat și nu voi uita niciodată această stare", a spus Fisher. Artistul a susținut un show la scena Heat, iar duminică, în ultima zi de festival, un alt moment pe Mainstage.

Skrillex a petrecut până dimineață alături de fani: imediat după show-ul de la Source (Mainstage), a urcat și în Rave Plane (avionul care a fost una dintre scenele SAGA 2023) pentru o petrecere surpriză și apoi s-a bucurat de show-ul Ninei Kraviz în rave pit-ul Source.

"M-am simțit minunat, au fost trei ore intense și abia aștept să revin", a declarat artistul. 

Mai multe nume internaționale au oferit petreceri exclusiviste în Rave Plane: unele au fost anunțate în avans precum Alan Walker, Gordo, Franky Wah, iar artiști precum Fisher, Skrillex, Mochakk, Vintage Culture s-au alăturat pe loc festivalierilor din avion.

"Mulțumesc celor peste 165.000 de festivalieri care au ales SAGA ca destinație de distracție. A fost o reală bucurie să văd atât de mulți oameni fericiți împreună, uniți de iubirea pentru muzică. Ne revedem în 2024 între 5-7 iulie!", a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA, organizatorul SAGA Festival.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

Biletele pentru ediția din 2024 care va avea loc între 5-7 iulie au fost puse în vânzare pe site-ul festivalului. O cantitate limitată de bilete poate fi achiziționată la prețul special de 60 de euro + taxe, dar și varianta de payment plan (plata în 8 rate) cu un depozit de 10 euro.

Trending