Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Piesa "Thunder" a trupei Imagine Dragons a depășit pragul de 2 miliarde de vizualizări

După "Believer", Imagine Dragons reușește a doua performanță de peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. O face cu piesa "Thunder", extrasă de pe cel de-al treilea album din carieră, "Evolve".

Publicat

pe

Imagine Dragons - Thunder
Imagine Dragons - Thunder │ FOTO: captură YouTube

Hit-ul "Thunder", lansat în 2017, a depășit pragul de 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. Melodia este reprezentată de un videoclip alb-negru, filmat în Dubai de regizorul Joseph Kahn. Vizualul îl prezintă pe solistul Dan Reynolds pe un bulevard, înconjurat de niște personaje extraterestre, asemănătoare șopârlelor.

În iulie a anului trecut, videoclipul piesei "Demons" a reușit să treacă de numărul de un miliard pe YouTube, devenind al patrulea clip Imagine Dragons care a atins această performanță după "Believer", "Thunder" și "Radioactive".

Dan ReynoldsWayne SermonBen McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost "It’s Time", urmat de albumul de debut - "Night Vision". "Radioactive", single-ul de promovare pentru acest material discografic, a dat dovadă de un succes incredibil, fiind și piesa cu cele mai multe săptămâni de prezență în topul Billboard Hot 100 din 2012. Billboard a recompensat trupa cu trofee la categoriile: "Breakthrough Band of 2013" și "Biggest Band of 2017".

Single-ul  "Believer" a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile. Piesele "Thunder" și "Whatever It Takes", incluse în albumul "Evolve", au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezență consecutivă în fruntea topului american.

Imagine Dragons înseamnă peste 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii și un fanbase uriaș în fiecare colț de lume. În luna august a acestui, fanii din România se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD.

Trending