Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Madonna a fost internată la terapie intensivă

Madonna și-a amânat turneul mondial "Celebration" după ce a fost internată la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene. Anunțul a fost făcut de managerul artistei. Te invităm să citești declarația completă.

Publicat

pe

Videoclip Madonna Swae Lee Crave
Videoclip Madonna Swae Lee Crave │ FOTO: Madonna

Potrivit publicației Page Six, Madonna a fost găsită inconștientă și dusă de urgență la un spital din New York sâmbătă, 24 iunie. Artista de 64 de ani ar fi fost intubată cel puțin o noapte, înainte ca medicii să considere că starea sa de sănătate s-a stabilizat. Managerul său, Guy Oseary, a făcut următoarea declarație:

"Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile în secția de terapie intensivă. Sănătatea ei se îmbunătățește, totuși, este încă sub supraveghere medicală. Se așteaptă o recuperare completă.

În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vă vom dezvălui mai multe detalii în curând, pe măsură ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și a concertelor reprogramate".

Vedeta pop ar fi trebuit să înceapă luna viitoare turneul "Celebration", care serbează 40 de ani de activitate. Călătoria muzicală ar fi început în Vancouver pe 15 iulie. Alte concerte erau programate în New York, Chicago, Miami, Washington, Houston, Los Angeles, Las Vegas și alte orașe până la începutul lunii octombrie, când traseul ar fi ajuns în U.K. și Europa.

Recent, Madonna a fost prezentă pe două colaborări. Este vorba de "Vulgar", cântată alături de Sam Smith, precum și "Popular", un featuring cu The Weeknd și Playboi Carti. Cea din urmă piesă este extrasă de pe coloana sonoră a seriei "The Idol" de pe HBO Max.

Trending