Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Luna Amară a lansat "Nu mai vine nimeni", un cântec despre realism și autenticitate - AUDIO

Luna Amară le prezintă fanilor "Nu mai vine nimeni", o piesă intensă, cu versuri profunde. Melodia poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

Luna Amară
Luna Amară

"Nu mai vine nimeni" a fost produs de către Luna Amară și Dan Bojan, cu Dan Bojan și David Dane ca ingineri de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix și master, în timp ce grafica este semnată de Alexandru Das.

"Poate părea paradoxal, dar <<Nu mai vine nimeni>> nu este un cântec depresiv, trist, negativist. În versurile lui e mai degrabă vorba de realism și de autenticitate. Putem striga, dar e bine să nu uităm că strigătul nostru poate fi neascultat, pierdut în vacarmul general. Ne putem ține departe de turmă, dar atunci cum îi găsim pe cei care, asemenea nouă, stau contra goanei ei nebune?... Și dacă e adevărat că nu mai vine nimeni, înseamnă asta neapărat că nici tu nu poți veni către altcineva?... Sau poate că această perpetuă și sisifică încercare, de-a sosi mereu în locuri, în oameni, de a-i cunoaște și de a-i lăsa să te cunoască, e prea mult. Jocul vieții e obositor. Dar poate că singurătatea împărțită îl face mai ușor de suportat. Și poate că de aceea și instrumentalul acestei piese e împărțit între strofe electro-rock și refrene grunge-punk, subliniind, prin dinamica agresivă și tonurile grave de synth, neliniștea acestei concluzii amare: nu mai vine nimeni, ești singur și liber să nu fii singur", a declarat trupa Luna Amară.

Cu o activitate de peste 23 de ani, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale, dar și de dragoste ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor.

AUDIO: Luna Amară - Nu mai vine nimeni

Comentează

Trending