Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Loreen, câștigătoarea Eurovision 2023, urcă pe scena SAGA Festival

Organizatorii SAGA Festival au anunțat un nou artist care va urca pe scena principală a evenimentului. Este vorba de Loreen, prima cântăreață din istoria Eurovision care a câștigat trofeul de două ori, în 2012 și în 2023, cu piesele "Euphoria" și "Tattoo".

Publicat

pe

Loreen
Loreen │ FOTO: Charli Ljung / Universal

SAGA Festival 2023 promite să fie o ediție de neratat, mai ales în ceea ce privește lineup-ul. Un nou artist a fost adăugat pe listă, Loreen, cântăreața suedeză care a câștigat Eurovision 2023. Artista va cânta sâmbătă, 24 iunie.

Mai mult, organizatorii SAGA au reușit să mărească suprafața festivalului cu 20.000 de metri pătrați. Astfel, participanții pot să-și etaleze cele mai bune mișcări de dans, într-un spațiu propice.

Programul celor 3 zile de festival pentru scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift:

  • Vineri, 23 iunieLil Nas XSkrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 999999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple
  • Sâmbătă, 24 iunieLoreen, FisherRobin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați
  • Duminică, 25 iunieWiz KhalifaAlan WalkerTale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, MochakkSickick, Spike, Vintage Culture.

Artiștilor deja menționați li se alătură DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

SAGA este un festival de muzică inovator, ce are loc pe Aeroportul Romaero din București. Evenimentul aduce publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și o producție audio-vizuală uluitoare Ediția din 2023 va reuni cele mai bune talente din spectrul industriei creative, este locul perfect pentru un public liber, cu viziune, pentru iubitorii de muzică din întreaga lume.

Prima ediție a Festivalului SAGA a avut loc la Romaero, cu peste 135 000 de persoane prezente la eveniment, iar cea de-a doua ediție, de la Arena Națională, s-a bucurat de prezența a peste 150 000 de persoane în capitala României. La cea de-a treia ediție SAGA sunt așteptați peste 165.000 de festivalieri.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero
Comentează

Trending