Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Lil Nas X şi-a anulat concertul de la SAGA Festival 2023; Skrillex îşi extinde set-ul

Ziua deschiderii SAGA Festival 2023 vine cu o veste rece şi una caldă. Pe de o parte Lil Nas X tocmai a anunţat că şi-a anulat concertul din cadrul SAGA, pe de altă parte Skrillex va compensa.

Publicat

pe

Poster Lil Nas X SAGA Festival 2023
Poster Lil Nas X SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alda

Echipa lui Lil Nas X se afla deja la Bucureşti şi avionul cu producţia de asemenea, dar artistul are probleme de sănătate care nu îi mai permit să urce pe scenă. Muzicianul a declarat că abia aşteaptă să revină în ţara noastră când se va simţi mai bine. Odată cu aceste veşti cu privire la anularea unui headliner, avem totuşi şi un "silver lining".

Ei bine Skrillex, tăticul dubstep-ului de la începutul anilor 2010 va compensa absenţa lui Lil Nas X cu un set extins, care va dura nu mai putn de 3 ore. Organizatorii SAGA au colaborat cu echipa lui Skrillex pentru a face posibil acest lucru. Muzicianul are şi de unde să ne ofere 3 ore de muzică, nu de altă dar a lansat 3 albume în 2023 în doar câteva săptămâni.

Recent a scos şi un videoclip pentru banger-ul cu influenţe orientale, "Xena", poate cel mai mare hit al său din ultimii ani. Clar vom auzi şi nişte Fred Again, "Bangarang", "Kill Everybody", "Purple Lamborghini".

Lil Nas X, pe numele său real Montero Lamar Hill este un tânăr artist de doar 24 de ani şi deja un icon LGBTQ+. Are costume şi reprezentanţii flamboiante şi a făcut din "Old Town Road" un mega hit, în versiunea cea nouă. Piesa a primit 17 discuri de platină.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 23 iunie 2023

SAGA Festival 2023

Loc
Romaero

Trending