Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kelly Clarkson a lansat albumul "Chemistry" - TRACKLIST

După divorțul de Brandon Blackstock din 2020, Kelly Clarkson și-a canalizat durerea într-un nou album emoționant. "Chemistry" a fost lansat astăzi, 23 iunie. Te invităm să afli mai multe detalii și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Kelly Clarkson - Chemistry
Kelly Clarkson - Chemistry │ FOTO: captură YouTube / Kelly Clarkson

"Chemistry" este cel de-al zecelea album de studio al cântăreței Kelly Clarkson. Discul este produs de vechii colaboratorii ai artistei - Jason Halbert și Jesse Shatkin - dar și de Erick Serna și Rachel Orscher. Conține 14 melodii, dintre care două sunt colaborări: "I Hate Love" feat Steve Martin și "That's Right" feat Sheila E..

"Chemistry" prezintă întreaga cronologie a unei relații, arătând fiecare emoție pe care o trăiești de la început până la sfârșit.

Lucrez la acest proiect de aproape trei ani. Nu eram sigură că o să-l lansez, dar am făcut-o. Albumul se numește <<Chemistry>>. Am încercat să găsesc un cuvânt care să descrie cu adevărat totul. Nu am vrut ca toată lumea să creadă că livrez doar furie sau tristețe - doar una sau două emoții. Acest album este cu siguranță povestea unei relații întregi. Relația nu ar trebui redusă la un singur lucru. Există și părți bune, și părți rele. Chimia poate fi un lucru cu adevărat uimitor, sexy, cool, distractiv, dar poate fi și foarte rău pentru tine. De aceea l-am numit <<Chemistry>>, am crezut că este titlul perfect pentru a descrie întregul album", a spus Kelly Clarkson.

TRACKLIST "Chemistry":

  1. Skip This Part
  2. Mine
  3. High Road
  4. Me
  5. Down To You
  6. Chemistry
  7. Favorite Kind of High
  8. Magic
  9. Lighthouse
  10. Rock Hudson
  11. My Mistake
  12. Red Flag Collector
  13. I Hate Love (feat. Steve Martin)
  14. That's Right (feat. Sheila E.)

Trending