Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Francis On My Mind semnează coloana sonoră a noii reclame HBO MAX

După ce a fost prezentă pe coloana sonoră a serialului american "The Summer I Turned Pretty", Francis On My Mind adaugă o nouă reușită în carieră. Piesa ei - "I'm Alright" - este sincronizată cu noua reclamă HBO MAX - Xfinity, iar Francis On My Mind este singurul artist din lume prezent în noua campanie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Francis On My Mind
Francis On My Mind │ FOTO: Universal Music Romania

Colaborarea dintre Francis On My Mind și MAX reprezintă o combinație perfectă între talentul și creativitatea artistei și spiritul inovator al platformei de streaming. Piesa "I'm Alright" oferă un cadru sonor captivant și potrivit pentru a surprinde esența și diversitatea conținutului disponibil pe MAX.

HBO Max este un serviciu de streaming recunoscut pentru conținutul său de calitate și variat. Abonații îl pot folosi cu Xfinity - un segment american de telecomunicații și o divizie a Comcast Corporation.

Melodia "I'm Alright" este compusă de Francis On My Mind, alături de Sophie Lindinger, Luca Pivetz, Anett Kulbin, iar videoclipul e creat de Codruța Corocea (DoP), Cristina Popa (montaj), #Niciozifarafilmare (producție).

"Este o onoare să semnez coloana sonoră a noii reclame MAX. <<I'm Alright>> este o piesă specială pentru mine și mă bucur că pot împărtăși energia ei cu publicul larg prin intermediul acestei campanii. Sper că melodia va captiva audiența și că se va potrivi cu mesajul și conținutul atrăgător oferit de HBO MAX", a declarat Francis On My Mind.

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.

După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat în 2022 piese ca "Speed Of Light", "Functional Kind Of Love" și "Cloudberries".

Trending