Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș ajunge la cea de-a IX-a ediție

Una dintre cele mai frumoase tradiții concertistice din România continuă și în acest an, cu cea de-a IX-a ediție Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș. Evenimentul are loc în perioada 9-11 iunie în Parcul Titan din București.

Publicat

pe

Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș
Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș │ FOTO: Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș

Pe 9, 10 și 11 iunie, organizatorii Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș provoacă doritorii la un nou maraton al prieteniei și muzicii de calitate și le dă întâlnire în Parcul Titan, la scena de lângă lac - locul acela în care, o dată pe an, an de an, muzica și poezia se împletesc cu proiecțiile video și în care artiști, legați de Moțu Pittiș sau cărora acesta le-a marcat destinul artistic, se reunesc pentru a-și arata prețuirea față de cel care a fost Florian Pittiș, dar și față de alți artiști care au făcut istorie în muzica folk.

Festivalul, organizat pentru a-l celebra pe cel care reprezintă în inimile și conștiința românilor un ideal de spirit de-a pururi tânăr și liber - Florian Pittiș, a devenit, în timp, un reper cultural pentru Sectorul 3, prin impunerea unui concept unic și prin numărul mare de participanți. Evenimentul este, de asemenea, un pretext excelent și pentru evocarea altor artiști iubiți, repere în lumea folkului, a căror amintire se păstrează, astfel, vie.

Program Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș 2023

Vineri, 9 iunie, ora 19:00

  • Soundcrowd, Ansamblul instrumental Copiii Curcubeu (Corul și orchestra elevilor de la Școala Gimnazială de Arte nr. 5 din Sectorul 3), Cvartetul Passione și Grupul Coral Song, dirijor Mircea Ionescu

Sâmbătă, 10 iunie, ora 18:00

  • Sunt un frate tânăr - proiect al artiștilor Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici, Cătălin Stepa, Maria Gheorghiu, Florin Chilian, Zoia Alecu, Mircea Baniciu & Band

Duminică, 11 iunie, ora 18:00

  • Marius Matache Trio, Marius Bațu, Alina Manole, Ducu Bertzi & Friends, Alifantis & ZAN, Mircea Vintilă & Brambura

Conceput ca o sărbătoare a spiritului, evenimentul unește artiștii și publicul în dragostea și prețuirea pentru un simbol unic în cultura noastră. Florian Pittiș a sădit în sufletele românilor dorința de libertate, de cunoaștere. A fost un vizionar care a inspirat generații întregi de tineri și continuă să o facă, deoarece moștenirea pe care ne-a lăsat-o este atemporală.

Evenimentul Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiș își propune să aducă în fiecare an în fața mai vechilor sau mai tinerelor generații în blue-jeans lecțiile de cultură, de poezie, de teatru, de literatură şi de muzică bună pe care Florian Pittiș le-a oferit.

Accesul la eveniment este liber.

Comentează

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending