Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Enter Shikari va susține un concert la Arenele Romane în noiembrie 2023

Trupa engleză Enter Shikari, celebră pentru stilul unic de alternative rock, electronic rock și post-hardcore, va concerta pe 9 noiembrie 2023 la Arenele Romane. Evenimentul face parte din turneul de promovarea a albumului "A Kiss for the Whole World". Biletele sunt disponibile pentru achiziție. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Enter Shikari la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Enter Shikari revine în țara noastră pentru a le spune fanilor români povestea celui mai recent album. "A Kiss for the Whole World" a fost lansat pe 21 aprilie 2023 și reprezintă cel de-al șaptelea material din discografia trupei. În deschiderea concertului de la Arenele Romane va cânta grupul britanic Lake Malice.

Enter Shikari are la baza un stil muzical aparte, ce îmbină post-hardcore-ul cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, cum ar ar fi metalcore sau metal alternativ, alături de elemete din muzica electronică precum dubstep, trance, industrial și ocazional drum and bass.

A luat naștere în St. Albans, Hertfordshire în 1999, inițial numindu-se Hybryd și era compusă din Roughton "Rou" Reynolds (voce, clape), Chris Batten (bass) și Rob Rolfe (tobe). În 2003, chitaristul Liam "Rory" Clewlow s-a alăturat trupei și au adoptat numele Enter Shikari.

De atunci până în prezent, Enter Shikari a lansat șapte albume de studio: "Take To The Skies" (2007), "Common Dreads" (2009), "A Flash Flood Of Color" (2012), "The Mindsweep (2015), "The Spark" (2017), "Nothing Is True & Everything Is Possible" (2020) și, cel mai recent, "A Kiss for the Whole World", lansat pe 21 aprilie 2023.

Cu primele șase albume, Enter Shikari a debutat în UK Album Chart ocupând locul 5 pentru câteva zile, iar cu "A Flash Flood Of Color" au fost pe locul 1, preț de câteva zile. "Nothing Is True & Everything Is Possible" este albumul cu care trupa a ocupat cea mai bună poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Official UK Album Chart.

Enter Shikari a susținut in jur de 3000 de spectacole live pe tot globul, inclusiv trei turnee pe stadioane în Marea Britanie, cu concerte în Marea Britanie/Europa în deschiderea The Prodigy, Linking Park și 30 Seconds To Mars. Ultimul turneu al trupei în Marea Britanie (decembrie 2021) a fost sold out, cu un concert principal la Alexandra Palace Londra cu o capacitate de 10.000 de persoane.

Prețuri bilete concert Enter Shikari 2023:

Biletele de acces se găsesc online, la prețul de 175 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 9 noiembrie 2023

Enter Shikari

Loc
Arenele Romane

Trending