Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de metal, cântă cu HVNDS pe piesa "Zât-Zât"

Trupa HVNDS pare imposibil de oprit, iar după lansarea albumului "Animal", acum ne oferă şi un single surpriză. Se numeşte "Chefi la Cuţite" sau "Zât-Zât" şi invitatul surpriză de pe track este Chef Florin Dumitrescu.

Publicat

pe

HVNDS si Chef Florin Dumitrescu Chefi la Cutite Zat Zat Live Virgin Radio Romania
HVNDS si Chef Florin Dumitrescu Chefi la Cutite Zat Zat Live Virgin Radio Romania │ FOTO: Virgin Radio Romania

HVNDS a bifat câteva colaborări cu nume mari în ultima vreme, de la Bruja la OG Eastbull sau membri Şatra Benz. Acum l-a cooptat pe Chef Florin pentru o colaborare care se vrea a fi un imn neoficial al emisiuni "Chefi la Cuţite". De altfel Florin Dumitrescu şi-a arătat talentul şi pasiunea pentru muzică în multiple rânduri în cadrul emisiunii, ca şi colegul său Chef Bontea de altfel.

Pe de altă parte cel mai tânăr jurat din "Chefi la Cuţite" a fost mereu înclinat spre latura rock, prin vestimentaţie şi stil abordat la sesiuni de karaoke. Acum se duce de-a dreptul spre metal, rock alternativ combinat cu trap, aşa cum ne oferă HNVDS de obicei. "Chefi la Cuţite (Zât-Zât)" a ieşit de sub bagheta lui Lu-K Beats de la Seek Music, iar track-ul începe cu un mesaj vocal lăsat de Chef Florin înainte de un battle, în vreme ce solistul HVNDS, Iustin începe cu clasica voce gâjâită specifică pentru abordarea trap-metal a la Ghostemane.

Chef Florin Dumitrescu intră pe la mijlocul piesei, cu versuri despre rulade şi echipe de bucătari, fine dining şi bucătarii la scenă. Ambii artişti vocali au lăsat şi un mesaj simpatic în cadrul piesei pentru a servi ca antiteză pentru părţile ţipate agresiv, din gât. Artiştii au cântat împreună piesa live în cadrul unui concert organizat de Virgin Radio România.

Pe Iustin, solistul HVNDS îl ştim ca MC Răduku din perioada 2009-2011, când era MC de drum'n'bass. Recent a lansat în calitate de artist solo o colaborare cu Rava, "În Lipsa Ta 2", sosită a parte a doua a unei melodii de acum un an.

Chef Florin Dumitrescu se află în continuare în plină bătălie pentru trofeu în sezonul 11 "Chefi la Cuţite", ajuns la episodul 33 pe 7 iunie 2023. Iustin de la HVNDS e concurent în acest sezon în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 12-lea sezon "Chefi la Cuțite" debutează cu 5 ediții consecutive

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin în competiția gastronomică "Chefi la Cuțite", ce ajunge toamna aceasta la cel de-al 12-lea sezon. Se anunță o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și mizele grele.

Publicat

pe

Chefi la Cuțite, sezonul 12
Chefi la Cuțite, sezonul 12 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 12-lea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite" va începe pe 2 septembrie la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Cele 5 ediții ale premierei maraton vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Edițiile ce urmează imediat premierei maraton sunt programate pentru sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30. În următoarele săptămâni show-ul culinar va fi difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii:

"Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale".

Chef Scărlătescu a declarat:

"Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă".

Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri.

"Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem - eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând".

Citește în continuare

Concerte & turnee

Rocanotherworld 2023: program și reguli de acces

Cea de-a opta ediție a festivalului Rocanotherworld are loc în Iași, la Brizo, între 22 și 25 iunie 2023. Organizatorii au comunicat programul, regulile de acces și alte informații utile. Le găsești pe toate în articol, te invităm să le consulți.

Publicat

pe

Subcarpați / The Mono Jacks / Luna Amară
Subcarpați / The Mono Jacks / Luna Amară │ FOTO: InfoMusic

Rocanotherworld 2023 înseamnă o serie de concerte și dj-seturi desfășurate pe 2 scene, spații de lounge și de food & beverage, precum și un areal de petrecere a timpului în aer liber în care vor avea loc activități recreative și sportive destinate atât copiilor, cât și adulților și multe altele.

Program Rocanotherwold 2023:

Mainstage

 • joi (22 iunie): Warhaus, Moonlight Breakfast, We Singing Colors, Zimbru;
 • vineri (23 iunie): Madrugada, Luna Amară, Orkid, Rana;
 • sâmbătă (24 iunie): The Mono Jacks, byron, Muse Quartet, Andra Andriucă, Ottis Coeur;
 • duminică (25 iunie): Subcarpați, Basska, HVNDS și Coven Clash.

Electronic Stage

În timpul weekendului festivalul va continua până la răsărit pe ritmurile DJ-ilor reprezentați de label-urile Cyclic și VRTW (Vinyl, Rum, Tapas & Wine). Programul acestei scene este următorul:

 • vineri (23 iunie): Mihai Popoviciu, Afgo, Lemon;
 • sâmbătă (24 iunie): UFe, Bully, K-LU.

Scena de silent disco, un concept introdus în 2020, va continua și la ediția de anul acesta. De joi până sâmbătă participanții vor avea opțiunea de a alege să asculte genuri muzicale diferite difuzate simultan pe 3 canale. Cristu, Andrei C și Alien sunt cei 3 selectori ale căror mixuri vor putea fi ascultate în căști pe cele trei canale. Caleidoscopul lor sonor cuprinde muzică electronică, drum and bass, alternativ, rock, pop, smooth, soulful și groovy.

Sâmbătă și duminică, de la orele 15:00 la 18:00, Eduard Draude va răsfăța participanții cu muzici alese în Lounge Area.

Sâmbătă (24 iunie) și duminică (25 iunie), de la orele 12:00 vor avea loc două dezbateri la Acaju, iar intrarea la aceste evenimente va fi liberă.

Sâmbătă va avea loc discuția "Etică și echilibru în lumea evenimentelor culturale" moderată de Ștefan Teișanu, co-fondator Centrul Cultural Clujean, Fapte și Nord, la care vor participa Iulia Pop - co-fondator Overground Music, Corina Giurgia - PR și co-fondator Serile Filmului Românesc, Amelia Gheorghiță - PR și facilitator cultural și Patricia Butucel - Fondator și Director Festival Rocanotherworld.

"Artă, oameni și AI" îi va avea ca invitați pe Marius Ursache - antreprenor, geek, artist-, Maria Comârlău - manager cultural; Ciprian Făcăeru - co-fondator și director creativ al studioului Augmented Space Agency și pe Ștefan Teișanu - director Centrul Cultural Clujean și moderator al discuției de duminică.

Sâmbătă și duminică (24, respectiv 25 iunie), de la 16:00 la 19:00, va avea loc un Atelier de Colaj Climatic, un board game despre schimbările climatice, bazat pe inteligență colectivă și creativitate recomandat de IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) - cea mai de încredere resursă actuală despre schimbările climatice. Locurile sunt limitate, participarea e gratuită (însă adresată persoanelor cu bilet sau abonament de festival) și înscrierea se face completând acest formular online.

Regulamentul de acces la Rocanotherworld 2023

Spectatorii sunt rugați să parcurgă regulamentul pentru a fi bine informați cu privire la desfășurarea evenimentului.

 • Accesul la evenimente se face joi și vineri începând cu orele 17:00, iar sâmbătă și duminică începând cu orele 15:00;
 • Nu vor fi disponibile biletele în format fizic la intrare; biletele vor fi scanate, evitându-se astfel tipărirea;
 • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată; brățara în baza căreia se va face accesul va trebui păstrată pe toată durata festivalului, participanții fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să nu aducă bagaje mari în incinta evenimentului;
 • Organizatorii recomandă folosirea protecției solare și anti-țânțari;
 • Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protecție pentru urechi;
 • În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis în incinta locației;
 • Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate sau recipiente reutilizabile pentru băuturi, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale;
 • Sunt interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incită la discriminări de orice fel și violență publică;
 • Este interzisă deteriorarea locației și aruncarea ambalajelor în spațiile neamenajate în acest scop;
 • Este interzis consumul de substanțe periculoase, toxice sau halucinogene în incinta locației și a perimetrului acesteia;

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași din cadrul Agenției Naționale Antidrog este prezent cu un punct de informare în cadrul festivalului și oferă evaluare și consilierea psihologică și socială a persoanelor consumatoare, în vederea renunțării la consumul de droguri.

 • Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul;
 • Este interzisă folosirea injuriilor în incinta locației;

Transport Rocanotherworld 2023

Un obiectiv important pentru festival este încurajarea transportului alternativ, care va fi realizat și în acest an, prin amenajarea unei parcări de biciclete și facilitarea transportului în comun pe toată perioada festivalului. Cu ajutorul Primăriei Municipiului Iași și Compania de Transport Public Iași va fi suplimentată o cursă specială, ce va fi pusă la dispoziția oamenilor, în fiecare zi de eveniment, pe ruta Tg. Cucu - Brizo - Tg. Cucu. Autobuzul va circula din oră în oră astfel: joi între 15:00 - 01:00, vineri între 15:00 - 03:00, sâmbătă între 13:00 - 03:00 și duminică între 13:00 - 01:00.

Alte informații utile pentru Rocanotherworld 2023

Festivalul este unul pet friendly, iar în cadrul lui va fi organizată o colectă pentru animalele fără stăpân din adăposturile din Iași care va avea loc în zilele de 24 și 25 iunie, între orele 17:00 și 19:30 - Ai cumva o păturică?. În cadrul acesteia sunt așteptate donații de hrană (umedă și uscată), medicamente pentru cățeii și pisicile fără adăpost, haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergent, dezinfectant etc).

Cu scopul informării și educării publicului privind asumarea unui comportament responsabil față de natură, precum și sustinerea artiștilor, festivalul va găzdui instalații artistice, activități experimentale și performance-uri realizate de către artiștii invitați la festival.

Bilete Rocanotherworld 2023:

Bilete pentru eveniment, la prețuri ce pornesc de la 165,71 lei. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending