Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Nana", o piesă semnată Călin Pop și Raul Silaghi

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single împreună cu Raul Silaghi. Melodia se intitulează "Nana" și este disponibilă în articol.

Publicat

pe

"Un nou single, o nouă compoziție, un fusion mai acustic de această în duo împreună cu prietenul meu, trubadurul acustic Raul Silaghi, cu care am pornit acest proiect de vreo câțiva ani din dorința de a face muzical (când am timp) și altceva decât ceea ce fac eu de obicei. Astfel am reușit, pe lângă câteva apariții live, să și imprimăm până acum două piese, aceasta mai recenta în studioul Rootz Music Production al lui Marius Pop care a avut și bagheta producției muzicale. Este vorba de piesa numita <<Nana>>, ea, magiciana, cea din inima mea…", a declarat Călin Pop.

Călin Pop și folkistul Raul Silaghi au pus bazele acestui duo de suflet în urmă cu câțiva ani. Este un proiect pop, folk, rock acustic, o fuziune stilistică în care se cântă autentic, pe două voci și două chitare.

Călin Pop și-a început cariera muzicală în 1980 împreună cu colegii săi de o viaţă, trupa Celelalte Cuvinte, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. Formată din mai sus numitul, alături de Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.

AUDIO: Călin Pop & Raul Silaghi - Nana

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending