Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

byron a lansat "Cadou", un nou single de pe viitorul album - AUDIO

Trupa byron le prezintă ascultătorilor "Cadou", o piesă dansantă și energică. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Trupa byron
Trupa byron │ FOTO: Cristina Oltean

"Cadou" este cel de-al patrulea single de pe viitorul album al trupei, programat pentru lansare în toamna acestui an. Cântecul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale.

"Când ne-am apucat de albumul nou, am pus și eu câteva schițe în folderul comun. Printre ele, și o piesă instrumentală mai elaborată cu o referință obscură la David Fincher drept titlu provizoriu, făcută în scopul de a-mi testa noul bas cumpărat, un Precision din 1995. Dan a luat schița respectivã, a scris o linie melodică peste și niște versuri despre setea de dopamină, și e posibil să ne fi ieșit cea mai dansabilă piesă byron de până acum" a declarat Laszlo Demeter, basistul trupei.

Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers. Piesa a fost înregistrată și mixată la Unda Recording de către Dan Georgescu și masterizată de către Cristian Varga la MASTERvargas.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori, cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.

AUDIO: byron - Cadou

Trending