Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Brad Pitt s-a apucat de muzică trap, foloseşte autotune în serialul "Dave"

Finalul de sezon al serialului "Dave" a inclus o apariţie neaşteptată a unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood. E vorba despre Brad Pitt, care face poate cel mai spectaculos rol din ultimii ani şi iese din zona de confort.

Publicat

pe

Brad Pitt in serialul Dave HBO
Brad Pitt in serialul Dave HBO │ FOTO: HBO

Episodul 10 din serialul "Dave", povestea trapperului alb care cânta despre nereuşitele sale sexuale şi emoţionale este o adevărată odisee a efectelor secundare ale faimei. După ce Dave s-a dus la Met Gala şi a cunoscut celebrităţi că Travis Barker, Machine Gun Kelly sau Rachel McAdams, el frizează linia dintre relaţie şi prietenie cu Rachel şi o include în noul său videoclip.

Trapperul îl cunoaşte pe platoul de filmări pe Brad Pitt, care se arată deschis să înceapă o carieră în trap. Astfel se face că Brad vine acasă la Dave, pentru a înregistra o piesă. Problema e că protagonistul nostru tocmai se confruntă cu un stalker, care îl ameninţă cu arma şi ulterior îl şantajează cu un clip compromiţător.

Pe parcursul a 47 de minute îl vedem pe Brad Pitt dezvăluind că e pasionat de ferestre, arhitectură, sculptură şi olărit, dar şi mereu gata să răpună un stalker cu un briceag. Momentul cheie îl vedeţi în video-ul din acest articol, cel în care Brad, prins în cabina de înregistrare pare a cânta ceva cu autotune, dar de fapt dă mesaje lui Dave pentru a o ataca pe stalkerita.

Când vede că lucrurile degenerează starul de la Hollywood ia lucrurile în propriile mâini şi parcă revine la epoca "Fight Club". Sparge chiar un geam cu capul şi se dezlănţuie. Eram tentat să spun că aceasta e prima apariţie a lui Pitt într-un serial dacă nu ştiam că mai jucase într-o telenovelă la începutul carierei.

Dave Burd este Lil Dicky, rapper/trapper care a atins succesul în SUA şi apoi a primit propriul serial HBO. Ce face el pe ecran pare luat din paginile lui Woody Allen sau Larry David, comedie a ridicolului şi situaţii cringe, dar şi provocări reale din cariera unui artist. Căutarea dragostei pare să fie totuşi menirea să. Un alt cameo în ultimul episod este cel al rapperului Drake.

Comentează

Muzică și film

Brad Pitt joacă rolul unui pilot de curse în "F1" - TRAILER

Brad Pitt devine protagonistul filmului "F1", regizat de Joseph Kosinski. Va ajunge în cinematografe anul viitor, dar până atunci te invităm să urmărești primul trailer.

Publicat

pe

Trailer "F1"
Trailer "F1" │ FOTO: captură YouTube / FORMULA 1

În "F1", Brad Pitt joacă în rolul unui fost pilot care se întoarce în Formula 1, alături de Damson Idris, coechipierul său la APXGP, cu care formează o echipă fictivă. Acest material este filmat în weekendurile de la Grand Prix, în timp ce echipa concurează împotriva titanilor acestui sport.

Distribuția, plină de actori de top include, de asemenea, nominalizatul la premiul Oscar - Kerry Condon, câștigătorul Premiului Oscar - Javier Bardem și câștigătorul premiului Emmy și nominalizat la Globul de Aur - Tobias Menzies, nominalizata la premiul Emmy - Sarah Niles, Kim Bodnia și Samson Kayo.

Joseph Kosinski ("Top Gun: Maverick") regizează și produce lungmetrajul alături de Jerry Bruckheimer și Chad Oman (Jerry Bruckheimer Films), Brad Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner (Plan B Entertainment) și Lewis Hamilton (Dawn Apollo Films).

Filmul este realizat în colaborare cu Formula 1 și comunitatea F1, inclusiv cele 10 echipe de F1 și piloții acestora, FIA și promotorii curselor. "F1" va fi distribuit pe marile ecrane din ţară de Vertical Entertainment, începând cu 27 iunie 2025.

VEZI TRAILER "F1":

Citește în continuare

Muzică și film

Brad Pitt și George Clooney revin împreună pe marele ecran în filmul "Wolfs" - TRAILER

După 16 ani, Brad Pitt și George Clooney joacă din nou împreună, de data aceasta în pelicula "Wolfs". Va ajunge în cinematografe pe 20 septembrie 2024. Te invităm să afli mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Wolfs"
Trailer "Wolfs" │ FOTO: captură YouTube / Sony Pictures Entertainment

Brad Pitt și George Clooney sunt doi lupi singuratici, forțați să lucreze împreună după ce au fost însărcinați cu aceeași misiune. Clooney se echipează pentru a "face curat" după ceea ce pare a fi o crimă înfiorătoare și declară: "Nu există nimeni care să poată face ceea ce fac eu". După câteva secunde se vede nevoit să își retragă cuvintele când Pitt își face apariția, pregătit, la rândul său, pentru aceeași treabă.

Pe lângă rolul de protagoniști, Brad Pitt și George Clooney sunt și producătorii filmului, prin companiile lor: Plan B Productions, respectiv Smokehouse Picture. "Wolfs" este regizat de Jon Watts, iar distribuția este completată de Austin Abrams, Amy Ryan și Poorna Jagannathan.

"Wolfs" marchează o reuniune pentru Pitt și Clooney, care au jucat în trei filme din seria "Ocean’s" și au apărut ultima dată împreună pe ecran în "Burn After Reading" din 2008. În ceea ce privește munca individuală, Brad Pitt a jucat recent în "Babylon" al lui Damien Chazelle, în timp ce Clooney a reluat rolul lui Bruce Wayne în "The Flash" de la DC.

Austin Abrams este cunoscut pentru rolurile sale din "Euphoria", "Dash and Lily", "Do Revenge" și "Chemical Hearts". Amy Ryan a avut o carieră serioasă atât pe scenă, cât și pe ecran, și este cunoscută pentru rolurile din "Gone Baby Gone", "The Office" sau "Beautiful Boy. Poorna Jagannathan a apărut în serialul "Never Have I Ever" (Netflix) și în miniseria "The Night Of" (HBO).

TRAILER "Wolfs":

Citește în continuare

Trending