Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Află când are loc SAGA Festival 2024

La scurt timp după încheierea ediției de anul acesta, organizatorii SAGA Festival au oferit detalii despre evenimentul de anul viitor. Festivalierii sunt așteptați la o nouă petrecere de muzică electronică în vara lui 2024.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

SAGA pune la cale o nouă ediție a festivalului. Evenimentul este programat pentru perioada 5-7 iulie 2024. Locul de desfășurare încă nu a fost comunicat. Prima și cea de-a treia ediție au avut loc la Romaero, iar cea de-a doua la Arena Națională.

În ciuda faptului că doi headlineri și-au anulat reprezentațiile live, SAGA 2023 a găzduit mai mult de 165.000 de oameni. Este vorba de Wiz Khalifa și Lil Nas X, care nu au mai ajuns la eveniment din cauza unor probleme de sănătate. Numărul mare de participanți i-a încurajat pe organizatorii să programeze o nouă ediție.

"Mulțumesc celor peste 165.000 de festivalieri care au ales SAGA ca destinație de distracție. A fost o reală bucurie să văd atât de mulți oameni fericiți împreună, uniți de iubirea pentru muzică. Ne revedem în 2024 între 5-7 iulie!", a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA, organizatorul SAGA Festival.

La ediția din acest an, Skrillex, Fisher, Tale of Us, Loreen, Robin Schulz, Hot Since 82, Alan Walker, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Mike Williams, Adam Beyer, Kevin de Vries sunt doar câţiva dintre artiştii care au urcat pe scenele SAGA și au adus bucurie și energie prin show-urile lor. În premieră în România, fanii SAGA s-au putut bucura de show-urile Mochakk, Franky Wah, Melanie C, Gordo, Hitty.

Nici artiștii români nu au lipsit din lineup: Delia, Subcarpați, Carla’s Dreams, B.U.G. Mafia, Spike, dar și cei mai relevanți artiști de trap care au urcat pe scena Switch hijacked by Hustle precum IAN, Deliric, Nane, Puya, Killa Fonic, Azteca și mulți alții.

Prețuri bilete SAGA Festival 2024:

Biletele pentru ediția din 2024 care va avea loc între 5-7 iulie au fost puse în vânzare pe site-ul festivalului. O cantitate limitată de bilete poate fi achiziționată la prețul special de 60 de euro + taxe, dar și varianta de payment plan (plata în 8 rate) cu un depozit de 10 euro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 5 iulie 2024

SAGA Festival 2024

Loc
Romaero

Trending