Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2023 anunță programul și vânzarea biletelor de o zi

În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile în perioada 3-6 august 2023, pentru cei mai mari artiști naționali și internaționali. Organizatorii au anunțat programul evenimentului și vânzarea biletelor pentru o zi de festival. Detalii în articol.

Publicat

pe

J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022
J Balvin pe scena principală de la UNTOLD 2022 │ FOTO: UNTOLD

Program Mainstage UNTOLD 2023:

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august, Imagine Dragons urcă pe scena principală UNTOLD. Lineup-ul este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din programul celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august, ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren.
David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand sunt numele care completează lineup-ul zilei de duminică.

Program Scena Galaxy la UNTOLD 2023:

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground.

  • Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.
  • Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee
  • Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku
  • Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

BILETE DE O ZI DISPONIBILE DIN DATA DE 29 MAI

De astăzi, 25 mai, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival. Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de euro + taxe.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena
Comentează

Concerte & turnee

Thievery Corporation anunţă un concert în România, în vara lui 2024

Cel mai nou concert anunţat în România în februarie 2024 este cel al trupei Thievery Corporation. Legenda downtempo şi chillout revine la Arenele Române în vara acestui an şi mai multe detalii despre eveniment aflaţi în articol.

Publicat

pe

Concert Thievery Corporation la Arenele Romane pe 27 iunie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Thievery Corporation revine în România şi va ţine un concert la Arenele Romane pe 16 iulie 2024. Duo-ul activ din 1995 îmbină genuri muzicale care nu te-ai aştepta să se găsească în acelaşi melanj. E vorba despre jazz, bossa nova, electro şi dub. Dar nu se termină aici. Ascultătorii vor regăsi elemente de rap, reggae, muzică indiană sau trip-hop.

Thievery Corporation a fost ultima dată în România în 2022, tot la Arenele Romane, iar atunci i-a avut ca invitaţi speciali pe Deliric X Silent Strike şi Blazine Vibz Meets Yardie Flo. Grupul din Washington DC a fost format în vara lui 1995, iar ultimul album lansat a fost "Symphonik", după ce în 2018 apăruse "Treasures From the Temple".

Un aspect care s-a remarcat mereu la această formaţie e cât de eclectic e limbajul versurilor. Veţi auzi versuri în engleză, spaniolă, franceza, italiană, persană, portugheză, ba chiar şi în limba română şi hindi. M-am uitat de curiozitate pe setlist-urile ultimelor concerte ale trupei şi iată cam ce piese s-au auzit în ultima vreme la concertele grupului:

  • Sleeper Car
  • Mandala
  • Lebanese Blonde
  • Amerimacka
  • Letter to the Editor
  • Medley 3
  • Originality
  • Exilio (Exile)
  • Ghetto Matrix
  • The Passing Stars
  • Vampires
  • The Heart's a Lonely Hunter
  • Air Batucada
  • San San Rock
  • History
  • Until the Morning

Pe lângă Rob Garza (bas, chitară, clape, producţie) şi Eric Hilton (bas, chitară, clape, producţie), în tuneu îi vedem şi pe Jeff Franca, la tobe, Rob Myes, la chitara şi sitar, dar şi pe Frank Orrall la percuţii, tobe, voce. Dan Africano e la bas şi Ashish Vyas la bas.

Bilete la evenimente găsiţi mai jos, iar la presale preţurile pornesc de la 139 de lei. Copiii sub 10 ani au acces gratuit în zona Teren, însoţiţi de un adult posesor de bilet.

Citește în continuare

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

SAGA Festival 2024 are primii artişti anunţaţi: Armin Van Buuren e cap de afiş

Perioada de Crăciun din 2023 înseamnă şi primele anunţuri cu privire la marile festivaluri din 2024. Azi spre exemplu aflăm că Armin van Buuren este headliner la SAGA Festival 2024. Ceilalţi artişti anunţaţi îi aflaţi în articol.

Publicat

pe

Poster SAGA Festival 2024
Poster SAGA Festival 2024 │ FOTO: ALDA

Armin van Buuren va aduce unul dintre set-urile lui trademark, extra lungi la SAGA Festival în 2024. Vă reamintesc că festivalul de muzică electronică se desfăşoară pe 5, 6 şi 7 iulie 2024 la Aeroportul Romaero. Pe lângă DJ-ul olandez au mai fost anunţaţi şi alţi artişti din lineup, precum ARTBAT, Dennis Lloyd, James HYPE, Loreen, Nico Moreno şi RAYE.

Armin e cunoscut pentru apariţiile sale de foarte multe ore de la UNTOLD Festival, stabilind record după record. DJ-ul în vârstă de 46 de ani este şi creatorul celui mai celebru şi longeviv show radio din lume, "A State of Trance". Este transmis din 2001 şi are peste 40 de milioane de ascultători în 84 de ţări, prin 100 de posturi radio.

Van Buuren a fost numit "DJ-ul numărul 1" de către reputata revistă DJ Mag de 5 ori, dintre care 4 au fost în ani consecutivi. În 2022 a termnat pe locul 5. A primit şi nominalizare la premiile Grammy în 2014 pentru single-ul "This is What I Feels Like". Ultimul album lansat a fost "Feel Again" din 2023, după "Balance" în 2019. În 2024 va lansa albumul "Breathe In". Armin a mixat la UNTOLD în 2023, 2019, 2018, 2017, dar şi la ediţia din Dubai a UNTOLD, pe Burj Khalifa.

La ediţia din 2023 a SAGA Festival headliner a fost Skrillex, iar din păcate Lil Nas X şi Wiz Khalifa nu au mai putut ajunge la eveniment. Skrillex şi-a extins set-ul până la 5 ore pentru a îl înlocui pe Lil Nas X. Au participat 165.000 de oameni şi printre artiştii care s-au putut asculta live s-au numărat Delia, Loreen, Fisher, Hot Since 82, Sickick, Spike, Alan Walker, BUG Mafia şi Adam Beyer.

Citește în continuare

Trending