Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2023: prima etapă a biletelor de o zi este sold out

Primele 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD s-au epuizat la scurt timp după ce au fost puse în vânzare. Află când va debuta cea de-a două rundă de achiziție.

Publicat

pe

Anne Marie la Untold 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, împreună cu artiștii preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi, 29 mai, la ora 14.00, la prețul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au vândut în câteva minute.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată în luna iunie, între timp fanii își pot achiziționa abonamente online. Pentru mai multe detalii despre acestea, accesează agenda InfoMusic.

Creatorii UNTOLD au anunțat, la finalul săptămânii trecute lineup-ul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha. Vineri, 4 august va fi o altă zi spectaculoasă pentru fani, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii UNTOLD, trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Sâmbătă, 5 august DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix și suedezul Eric Prydz, vor urca pe scenă. Duminică, 6 august ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD 2023, va oferi fanilor emoția revenirii pe Cluj-Arena a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren și tot în aceeași seară, pe scena principală a festivalului va urca și David Guetta.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2023

UNTOLD 2023

Loc
Cluj Arena

Trending