Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Cruise își riscă viața în "Mission: Impossible 7 Part One" - TRAILER

Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One", cea de-a șaptea misiune a lui Tom Cruise în rolul agentului Ethan Hunt. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Mission: Impossible 7 Part One"
Trailer "Mission: Impossible 7 Part One" │ FOTO: captură YouTube / Paramount Pictures

Trailerul dă de înțeles că "Mission: Impossible 7" va fi un film plin de adrenalină și situații vor care ține spectatorii cu sufletul la gură. Un bun exemplu în acest sens este scena în care Tom Cruise conduce o motocicletă pe o stâncă.

Pe lângă Tom Cruise, actorii Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby și Frederick Schmidt își reiau rolurile din filmele anterioare "Mission: Impossible". Distribuția viitorului film este completată de Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales și Charles Parnell.

"Mission: Impossible 7 Part One" a fost scris și regizat de Christopher McQuarrie, produs de Tom Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison și Jake Meyers. Pelicula va avea premiera pe 12 iulie. Partea a doua va fi lansată pe 28 iunie 2024 și este de așteptat să fie ultimul film cu Tom Cruise în rolul lui Ethan Hunt.

Filmele "Mission: Impossible" au încasat peste 3,5 miliarde de dolari la box office-ul mondial de la lansarea din 1996. După ce a atins o sumă minimă cu "Mission: Impossible III" din 2006, care a câștigat doar 398 de milioane de dolari în întreaga lume, Cruise a reușit să "împrospăteze" seria și să devină foarte apreciat pentru capacitatea de a-și face singur cascadoriile.

TRAILER "Mission: Impossible 7 Part One":

Trending