Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

The Weeknd renunţă la numele său de scenă, revine la numele propriu, Abel Tesfaye

The Weeknd îşi schimbă imaginea şi identitatea pentru fiecare album, iar cea mai nouă versiune a sa implică renunţarea la numele de scenă. Astfel, artistul va reveni la numele său real, Abel Tesfaye. Motivul îl aflaţi mai jos.

Publicat

pe

The Weeknd cântând la The Billboard Music Awards 2021
The Weeknd cântând la The Billboard Music Awards 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Atunci când nu lucrează la serialul HBO "The Idol" sau când nu se ceartă cu Academia Grammy, The Weeknd ştie să facă vâlvă. Acum şi-a schimbat numele în toate conturile de social media, după ce a anunţat că vrea să îşi ucidă alter ego-ul. Starul canadian a revenit la numele său real, Abel Tesfaye începând din data de 15 mai şi îl afişează pe toate platformele de socializare.

Întâi şi-a întrebat fanii în aprilie dacă ar trebui să fie cunocut ca "ABEL formal cunoscut ca The Weeknd". Mutarea aminteşte de Prince şi momentul când a dorit să i se spună "Artist formerly known as Prince". Tweet-ul lui The Weeknd a strâns peste 124.000 de like-uri şi multe reply-uri, iar fanii şi-au exprimat din plin opinia cu privire la schimbarea de nume.

Cântăreţul de R&B, rap şi pop a admis recent că vrea să închidă capitolul The Weeknd şi să înceapă o nouă etapă creativă în viaţa sa. Lucrează la un ultim album sub această titulatură, apoi consideră că a spus tot ce avea de spus în calitate de un astfel de personaj. Născut în Toronto din părinţi etiopieni, Abel Tesfaye devenea popular în 2010, când şi-a urcat primele piese pe YouTube.

În 2011 a lansat mixtape-urile "House Of Balloons", "Thursday" şi "Echoes of Silence". Ulterior a lansat 5 albume apreciate de public şi critici, printre care şi "Dawn FM", care a apărut în 2022 şi l-a avut ca "povestitor" pe Jim Carrey. Poate cel mai mare hit al artistului este "Blinding Lights", single apărut pe albumul din 2020 "After Hours".

Muzicianul a apărut şi în câteva filme la Hollywood, precum "Uncut Gems", "American Dad" şi "The Simpsons". Are la activ 4 premii Grammy şi a fost declarat în martie 2023 cel mai popular artist din lume, ajungând la 100 de milioane de ascultători Spotify pe lună.

Comentează

Trending