Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sam Smith se retrage de la Summer in the City, fanii pot recupera banii pentru a doua zi de festival

Sam Smith și-a anulat participarea din cadrul festivalului Summer in The City 2023 din București. Artistul urma să urce pe scena din Piața Constituției pe 4 iunie. Fanii pot solicita returnarea banilor pentru cea de-a doua zi de festival.

Publicat

pe

Sam Smith - Imagine de promovare pentru „Gloria”
Sam Smith - Imagine de promovare pentru „Gloria” │ FOTO: Universal Music

Cu mai puțin de o lună înaintea desfășurării evenimentului, organizatorii Summer in the City 2023 au anunțat retragerea artistului Sam Smith din festival. Interpretul recentului hit „Unholy” urma să concerteze în premieră în România pe 4 iunie 2023. Din păcate, echipa acestuia a transmis că nu va onora invitația de a concerta în cadrul festivalului din Piața Constituției.

Recent, Sam Smith a întâmpinat probleme cu niște concerte din turneul european „Gloria”, reprogramând în  Glasgow și Birmingham. Artistul a acuzat atunci probleme de sănătate din cauza unui virus.

Nu au fost comunicate motivele anulării participării sale la „Summer in The City”. Cele mai recente show-uri ale lui Sam Smith au avut loc la Amsterdam în Olanda și la Köln în Germania. Din 12 mai și până la sfârșitul verii, Smith are programate nu mai puțin de 40 de concerte.

Cum va continua Summer in the City?

Organizatorii „Summer in the City” intenționează să completeze afișul cu noi nume. Ediția pilot a acestui festival se axează în prezent pe recitalul lui Robbie Williams din 3 iunie. Acesta va reveni în capitala României, după ce în 2015 a cântat în premieră tot în piața din fața Parlamentului.

LP, Calum Scott, Abby Roberts, The Editors și Nicole Cherry mai fac parte din line-up-ul actual.

Fanii Sam Smith pot solicita returnarea banilor pe bilete

Fanii care doresc returnarea banilor pe biletele din cea de-a doua zi de festival o pot face automat la acest link.

Momentan, în programul zilei de 4 iunie figurează doar LP și Nicole Cherry.

„Summer in the City” este un festival nou, prezentat de Marcel Avram în colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East. S-au pus în vânzare abonamente cu prețuri de la 449 la 1119 lei și bilete de o zi cu tarife de la 369 la 609 lei. Există și o categorie VIP la 1679 de lei. Mai multe detalii găsiți în Agenda InfoMusic.

Comentează

Concerte & turnee

UNTOLD 2024 anunţă primii artişti: britanic premiat cu Oscar, trupă legendară de muzică EDM

Organizatorii UNTOLD Festival 2024 au anunţat în primele zile din luna decembrie câteva nume pentru festivalul programat la anul. E vorba despre o trupă de muzică EDM din Suedia, dar şi despre un artist britanic cap de afiş în ultimii ani.

Publicat

pe

Prima zi UNTOLD 2023
Prima zi UNTOLD 2023 │ FOTO: Alive Coverage

Sam Smith e primul nume, iar pe el trebuia să îl vedem în România în vara lui 2023, în cadrul festivalului Summer In the City. Din păcate nu a mai ajuns şi a fost înlocuit de Jason DeRulo. Ei bine, Sam va ajunge în ţara noastră, dar la Cluj-Napoca, în august 2024.

Sam Smith are la activ un Oscar, un Glob de Aur şi 5 premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year şi Song of the Year. Sam Smith a mai luat acasă şi două trofee Brit Awards: Best British Breakthrough şi Global Success Award. Premiul Oscar venea în anul 2016, alături de Globul de Aur pentru piesa "Writing's On the Wall", de pe coloana sonoră a filmului "James Bond - Spectre".

Celălalt nume anunţat oficial este Swedish House Mafia, trio de DJ reunit acum câţiva ani după aproape un deceniu de pauză. E vorba despre Axwell, Sebastian Ingrosso şi Steve Angello. Aceşti pionieri EDM sunt figuri cât se poate de relevante în zona progressive house şi în cultura dance. Cei 3 suedezi pulsează de euforie şi au un sound specific.

Printre hiturile lor se numără "One (Your Name)", featuring cu Pharrell, care a urcat pe locul întâi în Billboard Dance Chart Breakout, dar şi "Miami 2 Ibiza", la care au colaborat cu Tinie Tempah. În mai 2011 Swedish House Mafia lansa "Save the World", un hit care a urcat pe locul 10 în UK. În 2013 îşi încheia activitatea, pentru o reunire în 2019 şi o revenire cu muzică nouă în 2021.

Până să vedem aceşti artişti la UNTOLD Festival 2024, vă reamintim că există şi UNTOLD Dubai, care are loc între 15 şi 18 februarie 2024. Se desfăşoară la Expo City Dubai, iar pe scenele de acolo vor urca Armin van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Ellie Goulding, G-Eazy, Hardwell, Major Lazer Soundsystem, Paul Kalkbrenner şi Timmy Trumpet.

Citește în continuare

Trending