Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Post Malone lansează piesa "Mourning", single de pe noul album "Austin"

Post Malone îşi continuă seria de lansări soft cu piesa "Mourning", care prefaţează noul său album, "Austin". Muzicianul se află în turneu în Europa şi le pregăteşte fanilor o surpriză în a doua parte a anului.

Publicat

pe

Coperta single Post Malone Mourning
Coperta single Post Malone Mourning │ FOTO: Post Malone

S-a vorbit foarte mult despre Post Malone în ultima vreme, în special pentru că a slăbit foarte mult şi brusc, iar fanii sunt îngrijoraţi pentru sănătatea sa. Artistul a fost nevoit să facă o serie de postări pe Instagram pentru a explica schimbarea sa de look. Aşa am aflat că a pierdut kilograme deoarece a renunţat la sucuri şi a devenit mai concentrat pe rolul de tată.

Post Malone a anunţat în ultima săptămână cel ce-al cincilea său album de studio, "Austin", succesorul lui "Twelve Carat Tootache" din 2022. Noul LP va debuta pe 28 iulie prin casele de discuri Mercury şi Republic. Iată ce a spus muzicianul despre noul disc, pe care cânta la chitara pe fiecare piesă::

A fost una dntre cele mai distractive muzici şi una dintre cele mai generatoare de recompense şi motiv de provocări. Pentru mine cel puţin. Am încercat să îmi depăşesc limitele şi să fac lucruri cool.

Pentru cei care se întreabă, numele noului album este cel real al artistului: Austin Richard Post. Single-ul recent lansat, "Chemical" apare şi el pe LP, alături de "Mourning". Versurile fac aluzie la prieteni falşi, la cei care l-au târât la o petrecere în Malibu şi la dureri de stomac în vreme ce se aude în fundal muzica de la The Commodores. S-a filmat şi un clip pentru single, iar filmările au avut loc în Scoţia, de care Post Malone s-a îndrăgostit.

În aceste zile îl găsim pe Posty în etapa britanică şi irlandeză a turneului european "Twelve Carat Tour". Urmează apoi concerte în Amsterdam şi pe parcursul vetii artistul revine acasă pentru un turneu nord american. Ni s-a promis producţie cool pentru concerte, piese noi, momente acustice şi "un bărbat foarte frumos pe scenă".

"Austin" trebuia să fie iniţial o colecţie de piese acustice, cu accent pus pe chitară.

Comentează

Trending