Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Phil Campbell and the Bastard Sons deschid concertul Guns N' Roses de la București

Phil Campbellm, fostul chitarist Motörhead, va urca pe scena Arenei Naționale alături de cel mai nou proiect al său, the Bastard Sons. Totul se va întâmpla pe 16 iulie, ca act în deschiderea concertului Guns N' Roses. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trupa Phil Champbell and the Bastard Sons (2023)
Trupa Phil Champbell and the Bastard Sons (2023) │ FOTO: Steven Davies

Concertul Phil Campbell and the Bastard Sons va fi susținut în anticiparea celui de-al treilea material discografic - "Kings Of The Asylum", ce urmează să fie lansat în vara acestui an.

Proiectul Phil Campbell and the Bastard Sons a luat naștere în ultimii doi ani de activitate a chitaristului cu trupa Motörhead și a debutat oficial în 2016, la Wacken Open Air. Trupa a continuat cu lansarea a două albume, "The Age Of Absurdity" în 2018 și "We’re The Bastards", doi ani mai târziu.

Încă de la debut, Phil Campbell and the Bastard Sons s-au bucurat de un succes imens, fiind invitați să concerteze pe scenele marilor festivaluri de rock europene - Wacken Open Air, Hellfest sau Graspop Metal Meeting - și s-au alăturat turneului mondial Guns N’ Roses în mai multe orașe din lume.

În iulie, Phil Campbell and the Bastard Sons vor deschide și concertul Guns N’ Roses din România, unde aceștia din urmă vor interpreta pentru prima oară reuniți în formula clasică, consacrată, pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan, alături de Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Bilete concert Guns N' Roses la Arena Națională

Biletele pentru concertul Guns N' Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Națională pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 225 lei plus comision. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 16 iulie 2023

Guns N' Roses

Loc
Arena Națională

Muzică nouă

Guns N' Roses a lansat piesa "The General", cu o chitară delicioasă

Guns N' Roses tocmai a lansat o piesă nouă, "The General", care sună teribil de mult a început de ani '90. Track-ul a debutat prin Geffen Records și este un B Side de pe single-ul în ediție limitată "Perhaps", care a sosit pe vinil de 7 inch.

Publicat

pe

Coperta Single Guns N Roses The General
Coperta Single Guns N Roses The General │ FOTO: Guns N Roses

Guns N' Roses cântase deja live în premieră acest track pe 2 noiembrie 2023, în cadrul Hollywood Bowl in Los Angeles. Melodia a fost prezentată de către solistul Axl Rose drept "o piesă care nu a mai fost interpretată și ar putea fi foarte interesantă". Ca și "Perhaps", "The General" a fost compusă în cadrul sesiunii nesfârșite "Chinese Democracy".

Imediat peste TOOL și al său "Fear Inoculum", așteptat 13 ani există "Chinese Democracy", poate albumul cu cea mai lungă așteptare din istorie. Între "The Spaghetti Incident" din 1993 și "Chinese Democracy" au trecut nu mai puțin de 15 ani.

S-a vorbit despre acest single în cadrul unor interviuri acordate de toboșarul GNR Bryan "Brain Mantia", care a scris unele dintre melodii și le-a dat numele. A colaborat cu fostul solist Skid Row Sebastian Bach la ele. În 2008, pe când acorda un interviu celor de la Rolling Stone, Sebastian a spus că Axl a descris "The General" ca "o melodie lentă, care toacă sunetele". Era considerată un soi de sequel pentru "Estranged", melodie de pe "Use Your Illussion II".

Bach spunea și că e "The General" este una dintre piesele sale preferate și una dintre cele mai metal piese pe care îl auzise pe Axl cântând-o. Mai ales că trebuia să înalțe mult vocea și să atace agresiv track-ul. Ultimii 3 ani au fost generoși cu fanii Guns N' Roses, care au avut parte de single-uri noi, precum "Hard Skool", "Absurd", "Perhaps".

Noi i-am văzut pe Axl, Slash and co pe Arena Națională în vara lui 2023, pentru 3 ore de transpirație și travaliu și o surpriză plăcută per total. Părerile despre sonorizare au fost împărțite, dar efortul nu-l ia nimeni muzicienilor.

Citește în continuare

Trending